Nekoliko stvari koje muškarci ne podnose na ženama

Štikle
Ako se gegamo poput pingvina, to je druga priča. Osim previsokih štikli u kojima jedva hodamo, muškarci su nam otkrili još nekoliko odjevnih predmeta koje bismo, po njima, trebale ostaviti u ormaru
Ugg čizme

Tople, udobne, nekim ženama omiljeni predmet u zimsko doba, ali većina muškaraca na žalost ne dijeli naš entuzijazam. Koliko god im objašnjavale zašto su dobre, oni i dalje vide samo veliku čizmu bez oblika.

Premale cipele

Svi se sjećamo nožnih prstiju Kim Kardashian ili Juliane Moore - ako su nam sandale premale, prsti djeluju kao da pokušavaju pobjeći van, a to nikako nije privlačno. Kupi cipele koje su tvoj broj - možda je čudno da to napominjemo, ali nek se nađe kao koristan savjet, za svaki slučaj.

Previše ukrasa u kosi

Znamo, Victoria Beckham i njeni šeširi su divni, ali muškarci to ne vide na taj način. Dok mi vidimo modu, oni vide nešto čudno u našim glavama i nije im jasno zbog čega smo to tamo stavile.

Preveliki dekolte

Šalite se, zar ne? Naravno da muškarac voli vidjeti lijepi dekolte, ali preveliki će izazvati suprotni efekt. Neki će se pomamiti i za takvom ženom, ali oni normalni će se samo pitati zbog čega cura otkriva toliko, i smatrati ju lakom.

Predugački nokti

Njih ne možeš ostaviti u ormaru, ali oni definitivno spadaju u kategoriju stvari koje muškarci ne vole. Ogromni, dugački, špičasti nokti djeluju atraktivno na Rihanni u spotu, ali u stvarnom životu djeluju pomalo čudno.

Index.hr