Naučite jezik seksualnih signala

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Korisno je i muškarcima i ženama da vrlo dobro poznaju neverbalne seksualne signale jer na taj način mogu svjesno komunicirati neverbalnim seksualnim jezikom.
Ipak, žene mnogo bolje prepoznaju signale, a time su i bolji pošiljatelji zavodljive seksualne energije. Ako kao žena znate iskoristiti te signale, već ste u prednosti pa pripremite teren za zavođenje.

Približite se željenoj osobi, snizite ton glasa, stavite ruke na bokove i, naravno, osmjehnite se.

Nesvjesno zavođenje

Istraživanja zavođenja kod životinja pokazuju da ženke i mužjaci rabe serije složenih kretnji udvaranja od kojih se glavnina odvija podsvjesno. Čini se da i ljudi čine isto. Kada se približavaju osobi koja im se sviđa, događaju se određene promjene, kaže se da se osoba "pomlađuje", tj. pokušava nesvjesno ostaviti bolji dojam pa uvlači trbuh, slučajno se dodiruje, oči se sjaje, koža se crveni.

Koliko je dobra u neverbalnoj komunikaciji, toliko je ženu lako i pročitati. Za oči se kaže da su ogledalo duše, pa se u njima lako iščitavaju emocije. Zaljubljena ili zainteresirana žena gledat će muškarca s velikim interesom tako da će proširiti zjenice, treptat će više nego uobičajeno te podići obje obrve na nekoliko sekundi.

Još jedan od ženskih aduta jest i kosa, ali kosa može biti i izdajnička. Žena koja želi zadiviti prolazit će prstima kroz kosu nekoliko puta, a kad zavodi omotavat će kosu oko prsta dok gleda u subjekt interesa te će zabaciti kosu preko svojih ramena kako pramenovi kose ne bi prekrivali njezino lice.

Oblizivanje usana

U blizini muškarca ženin položaj nogu bit će znatnije raširen, bez obzira na to stajala li ona ili sjedila. Ako sjede zajedno i komuniciraju, žena naklonost pokazuje time da joj je jedna noga podvučena pod drugu i usmjerena prema osobi koja joj se sviđa s naglaskom na koljena, kao i letimičnim pogledom na bedra. Ona i dodiruje svoja bedra, iskazujući želju da ona budu dodirivana.

Također, znakovi koji upućuju na zavođenje su veliki osmijeh kojim pokazuje gornje i donje zube s opuštenim izrazom lica, grickanje usnice ili pokazivanje jezika, lizanje usnica ili dodirivanje zubi jezikom, oblizivanje usnica, stavljanje nokta među zube.

Upoznajte govor tijela

Kako pak otkriti da li vam je neki muškarac sklon? On će se u prisutnosti svoje "lovine" ispraviti, popraviti kravatu ako je ima te agresivno zataknuti palčeve za remen dok ostali prsti leže ispruženi na hlačama.

Kod muškarca je jako važna veličina pa će muškarac koji zavodi često staviti ruke na kukove da se pokaže snažnim i spremnim za stupanje u kontakt sa ženom. Kad pak sjedi, on će također raširiti noge kako bi naglasio prepone.

I muškarci i žene će tijekom verbalne komunikacije paralelno razgovarati i neverbalnim znakovima. Nesvjesno će naglašavati svoje dobre strane, žene će pokušati biti nježnije, a muškarci snažniji. Neverbalna komunikacija nas odaje, zato je vrlo korisno poznavati govor tijela jer ćemo tako naučiti prije svega mnogo o sebi, drugima i o onom čega većinom nismo ni svjesni.

Autor: PortalOko.hr