Naučite da čitate signale koji pozivaju na seks

seks, žene, muškarci, Žene srednje dobi, erekcija, libido, žena, muškost, seks navike, želja za seksom, oba spola, Erotska priča, ljubavne avanture, osobe željne avanture, ljubav, ljubav i nježnost, starenje, znakovi, mladost, vježba, starenje
Mnoštvo je drugih načina da svoje raspoloženje i želju stavite na znanje osobi koja vas uzbuđuje, a to su neverbalni signali. Evo neki od njih koji su karakteristični za ženski ili muški spol. Naučite ih čitati i koristiti!Ponekad je iz raznih razloga, teško jasno i nedvosmisleno parntneru/ici ili drugoj osobi koja nas uzbuđuje, riječima iskazati svoju želju za seksom. No, postoje i drugi učinkoviti načini da prenesemo svoju poruku, kao što su neverbalni znakovi. Kako ih koristiti i naučiti prepoznati, piše Telegraf.rs.

Žene dobro čitaju znakove, ali će se lako i same odati

Kada se ljudi približavaju osobi koja im se sviđa, nesvjesno pokušavaju učiniti neke promjene te tako ostaviti bolji dojam. Tako onda uvlače stomak, dodiruju se slučajno, oči im se sjaje, a koža crveni.

Žene su poznate po tome da dobro barataju neverbalnim signalima, koje im netko odašilja. S druge strane i njih je jednostavno pročitati.

Zna se često reći da su oči ogledalo duše. Je li to tako ostat će dvojba, ali sigurno je da se može štošta pročitati iz očiju.

Zaljubljena ili zainteresirana žena gledat će muškarca s velikim interesom što će odavati njene proširene zjenice. Treptat će također više nego uobičajeno, a usput će podići i obrve na nekoliko sekundi.

Osim očiju, među ženskim adutima je i kosa. Žena koja želi zadiviti prolazi prstima kroz kosu nekoliko puta, a kada zavodi često će omotavati kosu oko prsta, dok gleda u subjekt interesa te ju zabacivati preko ramena kako joj pramenovi ne bi prikrivali lice.
Položaj tijela i oblizivanje gornje usne

Uz oči te kosu žene i na nekolicinu drugih načina iskazuju svoju naklonost ili interes prema muškarcu.

U blizini pripadnika jačeg spola, položaj ženinih nogu bit će znatnije raširen, neovisno je li sjedi ili stoji.

Ako sjede u društvu nekolicine ljudi, žena naklonost pokazuje time što joj je jedna noga podvučena pod drugu te usmjerena prema osobi koja joj se sviđa, s naglaskom na koljena.

Uz to u određenim intervalima dodiruje svoja bedra, iskazujući želju i potrebu da ju se dodiruje.

Među znakovima koji upućuju na zavođenje su veliki osmijeh, kojim pokazuje gornje i donje zube s opuštenim izrazom lica, grickanje usana ili pokazivanje jezika, oblizivanje usana, dodirivanje zubi jezikom te stavljanje nokta među zube.
Muškarci skloni pokazivati se snažnijima

Pripadnici snažnijeg spola, također pokazuju mnogo neverbalnih znakova kada zavode. U prisustvu djevojke koju pokušava osvojiti, muškarac će popravljati kravatu ili kragnu.

Isto tako će agresivno zataknuti palčeve za remen, dok će ostale prste držati ispružene na hlačama.

Muškarcima je važna veličina pa će onaj koji zavodi često staviti ruke na kukove da se pokaže jakim i spremnim za stupanje u kontakt sa ženom.

Kada pak sjedi, on će širiti noge da naglasi prepone.

Za oba spola je karakteristično da tijekom verbalnog izričaja, koriste i neverbalne znakove, nesvjesno nagalašavajući svoje dobre strane ili osobine koje se očekuju da ih imate. Tako će žene pokušavati biti nježnije, a muškarci snažniji.
Obje strane će oponašati držanje tijela osobe koja im se sviđa, na taj način nesvjesno sugerirajući da žele bliskost i da im je ta suprotna strana privlačna.