Muž splitske missice čekićem i kiselinom unakazio svog ljubavnog suparnika

napad, muž, ljubavnica
Bivšoj splitskoj manekenki s talijanskom adresom Gorani Boettcher Bulog (31), koja se u zadnje vrijeme posvetila obitelji i ekstremnom kajakaštvu, prošli se tjedan okrenuo svijet jer je uvidjela da vlastitog supruga Alexandera Boettchera (30), njemačkog brokera i oca njezina djeteta s kojim je u braku 7 godina, zapravo ne poznaje, prenosi jutarnji.hr

Spremili klopku

Talijanski policajci nazvali su je na telefon u gluho doba noći. Prvo je pomislila je da joj je muž stradao u prometnoj nesreći. No vijest je bila drugačija, ali jednako jeziva. Gorana je na najgori mogući način doznala da je suprug vara i da je zbog ljubavnice Martine Levato (23), studentice marketinga, uhićen! Optužbe tužiteljstva su zaprepašćujuće - Goranin muž je ljubavničina bivšeg dečka Pietra Barbinija (22) izudarao čekićem, nakon čega je ljubavnica svog bivšeg polila solnom kiselinom. S teškim opeklinama lica i ruku te uništenih očiju Barbini je završio u bolnici, a Splićankin muž i njezina suparnica su privedeni.

Bilo je to 28. prosinca prošle godine, kada se Pietro u Milano vratio iz Bostona, gdje studira ekonomiju. SMS-om je Martini čestitao Božić. Ta poruka je bila okidač da dvoje ljubavnika zapapre studentu. Pod izlikom da ima poklon za njega, Martina ga je namamila u predvorje zgrade u Ulici Giulio Carcano. No, Pietra nije dočekala samo ona već i Alexander koji je studenta izudarao čekićem po glavi. Dok se presavijao od boli na tlu, ona ga je gotovo dokrajčila kiselinom. Stigli su Hitna, policija... Krenuo se slagati mozaik zločina. Priča o patološkoj ljubavi s plavokosim brokerom nadimka Marko Antonije ubrzo je došla i do Splićanke.

Dvostruki život

- Muž je čekićem pretukao bivšeg dečka svoje ljubavnice? Bila sam uvjerena da on po cijele dane radi. Nisam znala da drugi stan koristi za dvostruki život - rekla je u suzama Splićanka istražiteljima.

A Martinini roditelji za sve optužuju pak Splićankina muža. - Zbog njega je Martina bila na dijeti. Govorio joj je da mora imati manekenski stas kao njegova žena. Ljetos, zbog razdvojenosti od Alexa, Martina je popila tablete za spavanje. Htjela se ubiti. Iz bolnice je izašla obećavši da će ići psihijatru, a opet je otišla Alexanderu. Sada su oboje u zatvoru i prijeti joj 12 godina zatvora - tvrde Martinini roditelji.

Martina iz zatvora preko odvjetnika poručuje: "Sve sam sama napravila. Alex nije ništa kriv. Pietro me gnjavio pa sam mu postavila klopku. Samo nisam mislila da ta kiselina može toliko naškoditi".

Istražitelji tvrde da ta priča ne drži vodu jer su dokazi koje imaju protiv Alexnadera Boettchera jaki iako se brani šutnjom.

- Nejverovatno je koliko je odnos dvoje uhićenih patološki bolestan i perverzno podređen jer ga ona uporno pokušava osloboditi odgovornosti. On njom manipulira pa ga ona spašava po cijenu autodestrukcije - napominju talijanski istražitelji.