Mostarka Tea: Uspješni model i jedna od najseksi Hrvatica 2014. godine postala brineta

tea bošković
Unatoč promijeni izgleda, Tea je neodoljiva kao i do sada. Redovito dobiva angažmane, te snima kampanje širom svijeta.

"Imam zakazane poslove, a i posvećena sam magistarskom radu,tj. istraživanju na temelju ljudskih odnosa koje uskoro trebam završiti. Zadnje što sam snimala je reklama za tvrtku Tisal- Royal-nova linija šampona. Također sam snimala kampanje u Egiptu i Beogradu", rekla nam je Tea koja je duže vremena radila u Turskoj iz koje ima jako lijepe dojmove i za koju kaže kako je jedno vrijeme bila njezin drugi dom.

Lijepa Tea je bila glavna zvijezda spota "Da ti ko čovjek oprostim" grupe Hari Mata Hari. Kaže kako joj je bilo ugodno surađivati s Harijem, te kako je zadovoljna odrađenim poslom. Ističe kako sa producentskom kućom "Gotiva" radi duže vremena i kako joj je ekipa na sminanju zaista bila super.

Ovo nije prvi spot u kojem se Tea pojavila. Naime, ranije se pojavila u spotu Divljih Jagoda za pjesmu "Samo da znaš". Tea je rekla kako voli glumiti u spotovima i kako bi voljela glumiti u filmu ili seriji.

"Jako dobro se snalazim pred kamerama i drago mi je raditi spotove, iako snimanja tog tipa duže traju nego fotkanja. A inače, jako volim glumiti i mislim da mogu puno toga iznjeti što se tiče glume, kada dobijem neku ulogu u koju se mogu uživiti. Voljela bi se okušati i u glumi, zapravo imam u planu ubrzo i nešto takvo, naravno ako mi se svidi uloga", kazala je Tea.

Osim što aktivno radi kao model, ova ljepotica je izabrana u top 12 najseksi Hrvatica po izboru Globusa na što je vrlo ponosna. Diplomirala je psihologiju, te se raduje početku rada u struci.

"Najviše me zanima psihologija u menagmentu. Obožavam psihologiju i stvarno se radujem što prije početi raditi kao psiholog", ističe Tea.

Na pitanje da li bi zbog ljubavi napustila modeling Tea odgovara: "Bili baš u potpunosti napustila modeling radi ljubavi, e to ne znam. Mislim da ne bi nikad, ali bi svakako pokušala prilagoditi vrijeme putovanja i poslova partneru".

moja.ba