Mladenka isprobavala vjenčanice, a onda joj je teta rekla nešto što ju je slomilo

mladenka, vjenčanica
No, čini se da je njezina pogreška bila što je sa sobom povela svoju tetu Annu Mariju De-Castro, koja je Jordan na kraju ostavila u suzama i doslovno joj uništila veliki dan jer nije prestajala s uvredama.

Jordan je, naime, isprobavala brojne haljine u butiku i to uz pomoć dizajnera Davida Emanuela. Njezina teta stalno je imala neke neumjesne komentare. Sipala je komentare i o njezinoj debljini. Kada je Jordan htjela obući jednu haljina na bretele, zaključila je da joj ta haljina, u stilu princeze, ne paše jer se u njoj osjeća kao svadbena torta.

Teta nije odustajala

U sve se tada opet uključila i njezina teta koja je rekla, dodajući da joj neće laskati, da joj ramena izgledaju kao kod ragbi igrača. Jordan je isprobavala i druge haljine, a njezina majka pokušala je utjecati na tetu da se prestane tako ponašati prema njezinoj kćeri, no teta nije odustala i nastavila je s uvredama. - Noge joj izgledaju debelo u tome. Moram biti iskrena - rekla je teta.

Jordan je briznula u plač i otišla u svlačionicu. - Uzrujana sam, bila je brutalna, ne želim da dođe na svadbu - jecala je Jordan. Morao je reagirati i dizajner koji je mladenku utješio riječima da će pronaći pravu haljinu za nju jer je to upravo njihov posao, piše Daily Mail.

Vecernji.hr