FOTO  Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016. je ANA COLIĆ

Miss Hercegovine, zadar
Za Miss Zadarske županije je odabrana Ana Colić iz Draga.
Druga pratilja je Ana Marija Matulj, a prva pratilja je Karla Šinkić dok se titulom Miss fotogeničnosti okrunila Ana Colić, a za Miss Simpatičnosti proglašena je Jelena Dragobratović.

Mjesto više se tražilo u prepunom "Aquatic centru Bazen" gdje se moglo primjetiti veliki broj poznatih lica iz svijeta politike, sporta i glazbe, a iz kuloara se moglo čuti kako su organizatori imali najljepše djevojke od svih županija ove godine .

Djevojke su se predstavile u kolekcijama domaćih dizajnera i brandovima "Bleu Homme", "Pompea", Čarapica Design", Božena Bratović Smolić by Brecha", Klara Ivanović by Carol i Boxeur des Rues, dok se za ljepotu misica pobrinuo tim stručnjaka u ljepoti svake žene kozmetika Ziaja i Anne Marie Borlind, Pupa i .Collistar. .

Pobjednica je osvojila bogati fundus poklona od polaganja vozačkog ispita, do osvojenih poklon paketa Pupa, Collistar, Catrice, AnneMarie Borlind, Ziaja kozmetike, odjeće Boxeur Des Reus, Klara Ivanović, Božna Bratović Smolić, Pompea,torbe od Čarapice Dizajn, poklon paket Maraske te Muller parfumerija koji je pripremio ogroman beauty poklon paket te sliku akademski slikarice Sonje Pavline.

U glazbenom programu nastupila je Antonija Šola, i plesana skupina "Diamond Soul, Entertainment dok je program vodio odlični Davor Garić.

Naša predstavnica kreče sa pripremama odmah jer finale Miss Hrvatske će se u lipnju održati stoga kako kažu organizatori "želimo da naša lipotica bude Miss Hrvatske "

PHOTO by Boris Mataković