Mirta Šurjak priznala tko joj se sviđa od nogometaša: Kad otkrijem, bit će gotov u svlačionici

mirta šurjak, mirta šurjak, brak, mirta šurjak, igrači, mirta šurjak
Ova Splićanka, koja je ujedno strastvena obožavateljica Hajduka, a odnedavno i predsjednica ženskog nogometnog kluba Marjan odala je tko joj se sviđa iz Hajduka.

- Izdvojila bih Damira Burića, s njim sam imala super suradnju, nekako sam se našla s njim. Ali, i sa sadašnjim trenerom Marijanom Pušnikom. Sviđa mi se kako čita ljude, ali sviđa mi se i taj njegov populistički pristup, dosta smo slični on i ja - kaže Mirta za Večernji list.

HRT-ova novinarska ima i neke igrače, koji su joj simpatični, ali odmah naglašava da oni nemaju popust kada radi izvještaje.

'Kad ja kažem tko mi se sviđa, bit će gotov u svlačionici, hahaha! Recimo, od ove garniture Hajduka drag mi je Zvone Kožulj, baš je simpatičan, jednostavan. Tu je i Ivo Grbić, simpatični momak te Ante Erceg. Svi su mi dragi, ali njih trojica imaju nešto jednostavno u sebi', izjavila je HRT-ova novinarka.

A broj jedan na svjetskoj sceni joj je Messi.

'Messi mi je broj jedan, ne zbog nogometa. On je ispred Ronalda, koji mi je prebahat. Sam sebi je dovoljan, a to mi se ne sviđa. A po osobnosti bih izdvojila Sergija Ramosa i Zlatana Ibrahimovića, vidim da su nekako svoji, sviđa mi se njihov karakter', zaključuje vrckasta novinarka.