Masturbiranje je direktni put do Sotone. To nije normalno

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene
Kršćanski pisac upozorava žene kako je masturbiranje direktan put do Sotone, piše Huffington Post. Prenosi Magazin.hr.

"Vibratori i ostale seksi igračke, koriste se tisućama godina u demonskim ritualima. To je jedan od glavnih načina na koje su poganska društva obožavala svoje demonske bogove. U tome nema ničeg normalnog i neka bude sram svakog kršćana koji tvrdi suprotno", napisao je Major.

U postu je objavljen i link na tekst objavljen na portalu Eden Decoded u kojem autor upozorava da sotona koristi seks kako bi ‘ojačao demonske entitete'.

‘Demoni će vas mučiti'

"Mnogi koji ovo čitaju imaju seksi igračke. Htjeli vi to prihvatiti ili ne, te igračke su poveznica između demonskog svijeta i vašeg života. Sve dok imate seksi igračke u kući, imate prolaz koji može omogućiti demonima, ne samo da po volji ulaze u vaš život, nego i da vas muče i uništavaju vam određene aspekte života koji imaju veze sa seksom i vašim vezama", upozorio je pisac.

Status koji je objavio na Fejsu je odlomak iz njegove knjige Diva, Goddess, Queen: Breaking The Power Of Soul Ties, Lust And Sexual Demons.

Seks općenito, a masturbacija osobito su zastupljene teme na Eden Decoded stranici. Tako se tu može pročitati još jedan zanimljiv odlomak iz knjige.

"Postoje i seksualni demoni. Opasnost masturbacije je u tome što se netko može bespovratno predati demonu seksa, koji se veže za vas kroz čin masturbacije. Kada se taj demon pojavi, teško ga je otjerati. Navodit će vas na masturbaciju, čak i kad vi to ne želite. Imat ćete potrebu da se igrate sa sobom i to tako snažnu da će vam samo orgazam pružiti privremeno olakšanje", piše u jednom odlomku knjige.

Međutim, medicinski stručnjaci ne vide ništa loše u masturbaciji. Čak smatraju i da je zdrava kako za muškarce, tako i za žene.