Marijana o prekidu: Dosta mi je bilo života u nezadovoljstvu

nemeš, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, razvod
Nemeš treba odlučiti što želi u životu, od sebe i drugih. Već dugo stvari između nas nisu bile u redu. Vjerovala sam da je ovo prava ljubav, ali CX, rekla je Marijana Kovačević (30) za Story.

Pobjednica prvog regionalnog Big Brothera kaže da joj je bilo lakše sada objaviti prekid nego kasnije komentirati pojavljivanje Nikole Nemeševića (25) s misterioznim damama.

- Vjerovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osjećala kao najsretnija žena na svijetu. Bila sam spremna provesti ostatak života s njim. Danas nemamo nikakav odnos - kaže Marijana. Dodaje kako nije željela kraj veze, no više nije imala snage za život u nezadovoljstvu.

Zbog svega što joj se dogodilo Marijana kaže da je postala paranoična. Da može vratiti vrijeme nikad, kaže, ne bi otišla u Big Brother.