Kuda ide ovaj svijet:Djevojčica (13) zatrudnjela sa bivšim momkom svoje majke

Htjela sam da ga ubijem kada sam saznala što je uradio. Mrzim ga! Izdao je moje povjerenje - ispričala je očajna žena, prenosi dnevnik.hr.

Prošle nedjelje 41-godišnjak, mamin bivši dečko i otac djeteta maloljetnice, na sudu optužen za silovanje, priznao je seks sa djevojčicom. DNK test pokazao je da je on otac djeteta. - Nikada nisam vidjela da se prema njoj ponaša drugačije, a moja kćerka je u njemu samo vidjela figuru oca - prepričala je očajna majka kako je izgledao odnos njene kćerke i njenog bivšeg dečka. Njena sada 14-godišnja kćerka ispričala je kako je otkrila da je trudna.

- Nisam radila test za trudnoću. Shvatila sam da sam u drugom stanju kada je beba počela da se mrda u mom stomaku, bila sam prestravljena - ispričala je djevojčica. Također, djevojčica je dodala kako joj je otac djeteta rekao kako ne smije majci da kaže za trudnoću. Ženi ni malo nije bilo lako da prihvati činjenicu da je njena 13-godišnja kćerka rodila dijete, a još joj je teže palo saznanje tko je otac. - Nikada neću moći da oprostim sebi što dijete nisam zaštitila od monstruma - rekla je majka i dodala da će se sada maksimalno posvetiti kćerki i njenom djetetu.