FOTO  Koncertni spektakli Željka Joksimovića u Lisinskom I Pecari

Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Jovanović, Široki Brijeg, koncert, Željko Joksimović, koncert, Zagreb, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, nagradna igra, Željko Joksimović, Željko Joksimović, Mostar
Nakon hrvatske metropole u nastupu jednog od najtraženijih glazbenika regije uživat će I Hercegovci.
Dobitnik brojnih glazbenih nagrada I autor nekih od najvećih hitova nastupit će u najljepšoj dvorani u Hercegovini-Pecara na Širokom Brijegu u subotu, 27. prosinca s početkom u 20 sati.
Uspjeh na "Eurosongu" dao je poseban pečat njegovom glazbenom opusu i pjesmama koje nastaju nakon 2004. godine, o čemu govore i rezultati koje postiže u narednim godinama.
Jednu od uspješnih suradnji Joksimović je ostvario i sa austrijskom pjevačicom Tamee Harrison na pjesmi "I live my life for you" .
Zabilježila je veliki uspjeh širom Europe, a izdavačka kuća Warner uvrstila je u kompilaciju na kojoj se, pored spomenutog dueta, nalaze i pjesme Robbie Williamsa, grupe ABBA i drugih.
Prvi kontigent ulaznica po najnižim cijenama rasprodan je mjesec dana prije koncerta.
Na prodajnim mjestima već su dostupne nove ulaznice po cijenama 15 KM za parter I 20 KM za tribine.
Ovlaštena prodajna mjesta su info pult Mepas Mall-a I Forest lounge bar (Mostar), Cosmopolitan caffe bar (Široki Brijeg), Grand caffe (Posušje), Caramel caffe bar (Park &Shop, Tromeđa), te u sustavu kupikartu.ba, gdje je moguća I online kupovina.
Generalni sponzor koncerta je HT Eronet.