KOBNA NOĆ TINE KATANIĆ: Postoji još seks snimaka od iste večeri

Tina Katanić, seks prakticiranje, Tina Katanić, seks u dvoje

Kako doznaje dnevno.hr iz odvjetničkog tima Tine Katanić podignuta je kaznena prijava protiv trojice mladića iz seks videa koji je nedavno poharao internetska prostranstva. Atraktivna manekenka zbog neugodnosti koje su je zadesile navodno je napustila državu, jer stres i stanje u kojem se našla bili su joj nepodnošljivi. Trojica muškaraca iz videa nisu jednako krivi, saznaje dnevno.hr nadalje jer tek jedan od njih organizator je spornog događanja. Štoviše, glavni sudionik cijelog događanja na snimci se ne vidi. Riječ je o osobi koja je uradak snimila i distribuirala na štetu Tine, koja nije jedina djevojka na kojoj se nepoznati i anonimni muškarac iživljavao.

Od više mladih djevojaka pokušao je na ovaj ili sličan način izvući novac. Manekenka od mladića za sada ne potražuje nikakav novac, a situaciju dodatno otežavaju glasine koje su se proširile gradom. Naime, navodno postoji još jedna duža snimka. Trojica mladića sa snimke o aferi se još nisu oglasila, a njihovi mobiteli ugašeni su otkako je snimka procurila u javnost. "Hrabru" trojku pronaći se više ne može niti na društvenim mrežama, na kojima su bili aktivni prije nego li je internet preplavila sporna snimka. Tamo su često objavljivali slike noćnih izlazaka.

Mladić koji je niželigaški nogometaš hvalio se fotografijama s brojnim poznatim ličnostima pa tako i s onima na kojima se može vidjeti poznatog nogometaša Sammira. Trojicu mladića Tina navodno poznaje od ranije te su često viđani zajedno po zagrebačkim noćnim klubovima, gdje su se tvrde oni koji su ih imali prilike vidjeti dobro zabavljali. Dvadesetgodišnjacima od kojih je jedan čak i poduzetnik prijeti kaznena prijava zbog neovlaštenog snimanja i sramoćenja. Dok je za neovlašteno snimanje propisana kazna od godine dana zatvora, zbog sramoćenja propisana je maksimalna novčana kazna u visini 360 dnevnih dohodaka, koji iznosi 183,30 kuna. To znači da bi maksimalan iznos mogao doseći 65 988 kuna. Ne isključuje se ni mogućnost podizanja kaznene prijave za omogućavanje trošenja droga, spolnog odnosa bez pristanka i podvođenja, osobito ako postoji još više spornih snimaka. U ovim trenutcima atraktivnoj manekenki jamačno nedostaje vrijeme kada je slavu stjecala svojim odličnim nastupima u showu Zvijezde pjevaju.