Karakteristike idealnog muškarca

sex, zavodnice, preljub, zavodnici, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, žene, navike, mane, sex, partner, veza, laž, preljub, godine, žena, muškarac, želje, muškarci, žene, frajeri, sex, veza, partner, muškarac, muškarac, vještine, muškarci, ljubav, veza, partner, partner, veza, ljubav, muškarac, muškarci, veza, partner, muškarac žena, veza, partner, lifestyle, sexy, veza, partner, seks, veza, partner, muškarci, seks, veza, partner, muškarci, žene, macho muškarci, partner, veza, muškarci, žena, veza, partner, ljubav, veza, partner, karakteristike, muškarac, miris, tijelo, parfemi, zavođenje, flert, veza, sreća, stvari, bijeg, pokušaj bijega, žena, zatvor, ljubaznost, neljubaznost, flert, momci, žene, žene, muškarci, suprug, prijateljica
Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom zacijelo imate definirani set određenih osobina koje bi vaš idealan muškarac morao posjedovati, a koje su u skladu s vašim osobnim principima i životnim vrednotama. Ipak, postoje određene, uobičajene karakteristike koje čini dobrog čovjeka, a mi vam otkrivamo koje su to (iako smo sigurni da i sami znate o kojim je osobinama riječ). Imajte ih na umu ako ste u potrazi za svojom polovicom. Dobro otvorite oči i poslušajte što vam govori vlastita intuicija ako želite pronaći onog pravog.

Iako ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti, navedene osobine obogaćuju njegov karakteri i čine ga muškarcem koji će se o vama brinuti onako kako zaslužujete.

1. Odanost 

Nama ženama, odanost bi trebala biti na samom vrhu liste osobina koje priželjkujemo kad je riječ o našim partnerima. Nijedna žena ne želi čovjeka koji joj neće biti vjeran, zar ne? Činjenica je da bi veći broj pripadnica ljepšeg spola radije da muškarac prekine s njima nego da ih vara iza leđa. Muškarac kojeg krasi odanost uvijek će biti na vašoj strani, čak i kada vam je najteže.

2Iskrenost 

Odmah uz odanost, ide i iskrenost. Uglavnom, ako vaš dragi posjeduje jednu od spomenutih osobina, onda će vjerojatno posjedovati i drugu. Naime, odanost bez iskrenosti ne ide, i obrnuto. Dakle, iskrenost je važna. Bitno je da muškarac bude iskren prema vama, ali i prema drugim ljudima. Ako laže svojim prijateljima, obitelji ili šefu, onda ne možete bitisigurni da i vama ne čini isto.

3. Financijska stabilnost

Ne kažemo da dobar muškarac mora zarađivati brdo love, ali financijska je stabilnost bitna za normalan život. Ruku na srce, bez novaca se danas, nažalost, ne može. Stoga je važno da vidite da se vaš odabranik barem trudi, ako je trenutno u nepovoljnoj financijskoj situaciji. To vam dokazuje da mu je stalo i da ima određenih ambicija kad je riječ o financijama. Osim toga, važno je i kako se muškarac odnosi prema svom novcu pa obratite pažnju i na takve stvari.

4. Smisao za humor

Svaka žena želi pronaći muškarca koji će je nasmijavati i koji će je znati razveseliti kad je tužna. I sama sam shvatila da je ova osobina uistinu bitna, jer imati muškarca koji će vas znati nasmijati kada vam je teško doista je neprocjenjivo.

5. Opušten stav 

Osim smisla za humor, idealan bi muškarac trebao imati opušten i pozitivan stav prema životu. Bitno je da kraj sebe imate nekoga s kim ćete moći normalno i opušteno razgovarati o svemu. S jednostavnim je muškarcima puno lakše i ljepše živjeti, a uostalom mi žene već smo same po sebi dovoljno komplicirane pa ne trebamo i kompliciranog muškarca.

6. Poštovanje

Poštovanje je važna osobina koja čini dobrog čovjeka. Muškarac bi trebao posjedovati dobre manire i prema vama, ali i drugima odnositi se s poštovanjem. Nijedna žena ne želi biti s nepristojnim muškarcem koji se prema njoj i drugima odnosi grubo i neuljudno.

7. Obiteljske vrijednosti 

Muškarac bi, bez obzira na svoje želje, trebao imati usađene obiteljske vrijednosti. Važno je da shvaća koliko su važne uloga roditelja i obiteljskih veza, čak i ako ne dolazi iz dobre obitelji. Stoga dobra obratite pažnju da li vaš odabranik poštuje obitelj i shvaća li uopće što institucija obitelji predstavlja? Možda nije imao sreće da dolazi iz savršene obitelji, ali važno je da shvaća sve prednosti i nedostatke koje obitelj sa sobom donosi, uključujući i odgovornost.

8. Ambicije

Posjedovanje određenih životnih ciljeva i ambicija karakteristika je svakog dobrog čovjeka. Ciljevi nas čine ljudima kakvi jesmo, a to nas i motivira da radimo na sebi. Ne kažemo da vaš odabranik mora biti opsjednut karijerom, ali važno je da se trudi i da ima određene ciljeve prema kojima stremi. To ujedno znači i da će se uvijek truditi i da vama bude što bolje i ljepše.

Iako nam se ponekad čini da su muškarci s navedenim osobinama samo san, oni uistinu postoje. Možda jesu rijetki, ali to ih samo čini još dragocjenijima. Vjerujte mi na riječ, jer sam i sama pronašla jednog takvog. Samo se trebate malo potruditi da biste ih pronašle, a i same bi trebale posjedovati iste karakteristike ukoliko želimo da nas takvi muškarci primijete.

love.allwomenstalk.com