Kakvog tog frajera traže zahtjevne hercegovske studentice?

studentice, frajer, Mostar, Hercegovina
...Prike koji je proučavajući postove forumašica dokučio kakvog zapravo muškarca traže hercegovske studentice u Mostaru...

Drage moje sunarodnjakinje,
Svaka od vas stvori sebi idealnu sliku momka, kakvog ona NARAVNO i zaslužuje.
I ta slika je tako dobra, da se takav momak ne bi svidio samo njoj vec i njenom ćaći, materi, babama, svim tetkama, većini sela/grada, da fratar o njemu lipo priča, a da did kad on dođe u posjetu vadi ono najbolje vino i reže najbolje komade sušenog mesa.
Vidim pišete da nam pomognete kakve momke volite ili šta ne volite, pa da nam bude lakše, i da vam lakše pristupamo...Pa hvala vam puno!

Nakon ovako jasnih vaših želja sad mi je odma' lakše. Otvorile ste mi oči i sad ću vas lako obmanjivat'.
Znate, puno ste mi toga otkrile, a možda niste smile. Da sve ostane samo na meni i ne bi se tribale tolko bojat. Nisam ja ipak tako pokvaren da bi moga' lagat.
Ali nas Ercegovaca ima svakakvih, a budući da smo gotovo svi pismeni većina će nas pročitat vaše želje i savjete. Pa ste sada u opasnosti da se nađete, kad god iziđete iz kuće pod masovnim muškim opsjedanjem i osvajanjem vaših krhkih ženskih srdaca.....

A evo šta pišete.....

Ne volite nabildane nit debele momke, al ne volite nit mršave, osušene.
Ne volite dlakave, ne volite obrijane (feminizirane!!), ne volite krezube, nit one s većinom zubi, a ni one sa svim bijelim zubima (taj je isto ženskonja, pere zube duže od mene) .

Ne volite učene ( štreber garant), ne volite nit one s autopraonom šta znaju pola abecede, al ne volite nit prosječne (takvi su mlitavi). Ne volite bogate (svi gadovi, lopuže, seljačine) ne volite siromašne (šta će mi jadnik vidi ga ‘ko da je iz logora doš'o). Ne volite one s mečkama, bwima, ali šta on voza onog golfa šta nekupi mercedesa???

Ne volite seljake (ko će danas na selo, vidi molim te ovu Ninu Badrić ja bi naku ‘aljinu), al ne volite nit građane (alternativci, mali stanovi, zovi kući da pošalju suhog mesa..)

Ne volite one sta im gaće spadnu do pol..al ne volite nit one uredne (sigurno je peder). Ne volite one šta psuju (svaka druga Boga, da ne kazujem i ne griješim dušu dalje, znate već) al ne volite nit one šta ne psuju ( šta će mi mlakonja, mora me štitit).

Ne volite grubijane, jake i bahate, al ne volite nit one šta će glavom razmišljat kad dođe do nereda (kakav je on kad se neće potuć' zbog moje časti!!!).

Ne volite one šta puno piju, al ne volite nit one šta piju sok u društvu (kako me more tako sramotit), Ne volite biseksualce, homoseksualce, al ne volite nit heteroseksualce (prekonzervativni su).

Ne volite lijenčine, al ni one šta rade( šta imaš pomagat ćaci, ajd ti lezi i odmaraj, vidiš da od tog nema vajde i da ni'ko to ne radi)

Ne volite uredne, šta čiste kuću, slažu robu, usisavaju, ne daj Bože da pred kućom pomete da ga drugi vide, al ne volite nit one šta samo sidnu i zapovjedaju te se ljute na vas šta klapate dok on sidi.

Ne volite ekstremno sramežljive, psihoanalitičare, taktičare, ali ni zajebante (treba bit ozbiljan, kako ne vidi da sam loše, kako ne čita moje tajne poruke, vidi ga nije se nimalo angazirao oko onog šta ja volim, sve oće po svomu.)

Ne volite da puši, al ni da ne puši, pa kakv je to momak...

Nesmi imat puno cura, al mora sve znat kad mu se poda jednog dana da sve znade, da ona more leć' a da se on dalje muči.....
I TAKO DOVRAGA I BESTRAGA.....

Vidim drage cure da ste i vi zbunjene.

DAKLE nameće mi se misao da volite nekakvu sredinu u svemu, a ponekad da se mora držat one ..red je...
IDEALAN MUSKARAC ZA HERCEGOVKU prema tome jest:

Gori dlakav doli obrijan (il obratno)
Zubi mogu i crni samo da su svi
Nek ima školu pa taman bio glup ko i prije
Nek nije bogat al' da ima para da mogu trošit kol'ko oću
Ne triba imat skupo auto, dosta je dobar mercedes
Nek nije sa sela al nek ima tamo veliko imanje s radnicima
Nek je dobro obučen al' ne ko peder
Ne smi' psovat osim kad mene brani
Ne smi čistit osim kad ga niko ne gleda
Mora pit taman mu se i nepije.... zbog ugleda
Mora bit pol konzervativac(za odgoj dice), pol liberalan(za mene)
Mora bit sramežljiv u ženskom a baja u muškom društvu
Ne smi' puno dumat i ispitivat šta mi je, al' to mora nekako saznat
Ne triba svašta znat al' ako ono nezna...

I da..da ne zaboravim...Mora bit crn i visok! ;)

prika l poskok.info