Kako je Selena Gomez postigla svoju vitku liniju?

selena gomez
Na pozornici Selena izgleda besprijekorno u uskim kostimima, a dugosatno plesanje pokazuje kako je pjevačica u izvrsnoj formi. Za to je zadužena njena trenerica Amy Rosoff Davis koja je otkrila Selenine fitness tajne, piše Fashion.hr.

Selena obožava raznolikost, stoga se Amy trudi ponuditi joj različite forme treninga, a pjevačica posebno voli plesni cardio, planinarenje i popularni spinning. Amy objašnjava kako rutina istih vježbi dovodi do monotonije zbog čega ćemo češće markirati trening.

„Selena obožava jogu i pilates. Radimo sve, ali joga i stretching su uvijek sastavni dio treninga. I puno vježbamo stražnjicu", objasnila je njena trenerica.

Kako Selena ima zgusnut raspored, tako se njena trenerica trudi da maksimizira vrijeme koje zvijezda provodi na treningu. Jedan trening Seleni oduzme maksimalno 30 minuta, ali je itekako efikasan.

„Kad smo se počeli pripremati za turneju, radila sam pilates, soulcycle i svaku formu joge. Htjela sam miks svega jer se brzo zasitim. Volim da je svježe. Volim osjećaj nakon pilatesa, kao da me otvori. Najteži dio kod pilatesa mi je bilo ispravno disanje. Uza sebe uvijek imam vodu, litre vode. Čak i u svojoj kupaonici. Naime, prije nisam nikako pila vodu, a ovo mi pomaže da se posjetim da moram unositi više tekućine. Kupila sam i sokovnik tako da uvijek u kuhinji imam svježe voće i povrće. Najdraži sok mi je od mrkve, đumbira, celera i cikle", izjavila je Selena.

Njene fitness tajne lako možete i sami primijeniti. Uvijek iste vježbe i fitness rutina ne samo da su monotone i nimalo poticajne, izvoditi iste vježbe za istu skupinu mišića jednostavno ne dovodi do željenih rezultata. Nove vježbe, različita vrsta treninga i promjene u opterećenju pri izvođenju vježbi najbolji je recept uspješan i efikasan trening.