FOTO  IZBOR NAJLJEPŠE HRVATICE: Djevojke danas posjetile Mostar

izbor, miss, hrvatice, Izbor najljepše Hrvatice
...u narodnoj nošnji izvan RH boravile su u Mostaru gdje ih je točno u podne, u Gradskoj vijećnici, primio gradonačelnik Ljubo Bešlić.

Na samome početku prijema djevojke su otpjevale prigodnu pjesmu koju su zajednički uvježbale u protekla dva dana, pozdravivši gosp. Bešlića na najljepši način, koji ih je potom i upoznao s prošlosti ali i sadašnjim prilikama u gradu Mostaru. Potom je uslijedio ugodni razgovor s djevojkama.

Na samome kraju izraze zahvale za današnji prijem gradonačelniku Bešliću uputila je Antonija Perković, predstavnica Udruge za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u BiH "Stećak". Završetkom službenog dijela prijema djevojke su posjetile stari dio grada i, naravno, Stari most.

Sutra slijedi odlazak djevojaka u Sarajevo i razgledavanje grada a u subotu ujutro je generalna proba te u 19 sati početak središnjega programa u Gradskoj športskoj dvorani u Tomislavgradu.

Ponovimo kako u zabavnom dijelu programa sudjeluje Krunoslav Kićo Slabinac a voditelji su Frano Ridjan i Zrinka Turalija - Kurtak, poznati voditelji s HRT-a.

Ulaz je, besplatan.