FOTO/VIDEO  IZ ORMARA JOJ STALNO NESTAJALE GAĆICE Kad je doznala zašto, srušio joj se svijet

gaćice, krađa
...videu vidjela da upravitelj zgrade u kojoj živi ulazi u njezin stan i ‘snifa' joj prljavo donje rublje.

Kad je Ashley Chase primijetila da joj nestaje donje rublje, odlučila je postaviti kamere u svoj stan i saznati tko se krije iza misterioznih nestanaka gaćica. Sve je počelo prije otprilike godinu dana kad se Ashley preselila u novi stan na Manhattanu. Jedan vikend provela je izvan grada i kad se vratila u stan, shvatila je da joj nedostaje jedan grudnjak. Tijekom sljedećih par tjedana, nestalo joj je još četiri grudnjaka, bikini i par gaćica. U srpnju, netko joj je ukrao par gaćica iz košare za prljavo rublje i Ashley je odlučila saznati tko je potkrada.

Skinula je mobilnu aplikaciju koja omogućava da se kamera na mobitelu aktivira kad detektira pokret. Nakon što je postavila ‘zamku', Ashley je otišla na Long Island preko vikenda.

Nakon nekog vremena, na mobitel joj je došla obavijest da joj netko hoda po stanu. Kasnije je otkriveno da se radi o Joseu Cedillu, upravitelju zgrade u kojoj Ashley živi.

Kad ga je policija uhitila, 32-godišnji Cedillo priznao je da je ušao u njezin stan i pomirisao prljave gaćice koje je potom bacio u smeće. Priznao je i da je prije tog vikenda, dva puta bio u Ashleyjnom stanu bez njezinog znanja. No, ona je uvjerena da se to dogodilo više od dva puta, a iako je živjela sama četiri godine, odlučila je pronaći cimera jer se bojala za vlastitu sigurnost.

"Bila je u šoku i rekla je da se osjeća povrijeđeno i nesigurno", izjavio je njezin odvjetnik Benedict Morelli.

Ashley je tužila Cedilla, a odlučila je tužiti i vlasnika zgrade kojeg smatra odgovornim što je zaposlio takvu osobu.

Upravitelj zgrade Cedillo optužen je za provalu, seksualno motivirano kazneno djelo i razbojništvo. Pušten je uz jamčevinu od 50,000 dolara i rekao je da se ne osjeća krivim.

 

DailyMail/Magazin.hr