FOTO  Iva Butorac izabrana za Miss Zagreba i Zagrebačke županije

Iva Butorac, miss, miss hrvatske
U prostoru umjetničke galerije Lauba jučer je izabrana Miss Zagreba i Zagrebačke županije. Voditeljica Hana Tabaković publiku je provela kroz zagrebačku noć ljepote na jedan posve drukčiji način - nakon svakog predstavljanja 13 finalistica Hana je ivela mali talk-show sa svojim uglednim gošćama. Tako su u diskusiji o ženama, njihovom položaju u društvu i problemima s kojima se susreću sudjelovale dr. Vesna Ramljak, Jadranka Kosor, Sanja Doležal, Lada Kajfež Szabo, Sementa Rajhard i Suzy Josipović Redžepagić.

U žiriju su sudjelovali modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, fotograf Ratko Mavar, manekenka Petra Friganović, predsjednica UMAH-a Regina Jeger, aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, urednica Z1 Maja Šudić, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel te direktorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Organizatorice izbora Natali Križan i Danijela Gašparović iznimno su zadovoljne događanjem, a osobito suradnjom s polaznicima modne škole Callegari te dizajnericama Đurđicom Vorkapić i Kristinom Burjom u čijim su kreacijama natjecateljice prošetale pistom.

Među posjetiteljima Laube sinoć su se našla i brojna poznata lica poput Ines Prendl, Zlatana Zuhrića-Zuhre, Anđe Marić, dr. Dinka Kaliterne, Livije Butući i Sarah Josipović, a posebnog gosta gradonačelnika Milana Bandića zapala je i ugodna dužnost da s misicom Antonijom Gogić dodijeli lentu i cvijeće pobjednici.

Miss Zagreba i Zagrebačke županije Iva Butorac ima 21 godinu, studentica je treće godine Učiteljskog fakulteta, a uz školovanje ova lijepa djevojka stigne i raditi u marketinškoj agenciji i dječjoj igraonici. Iva je svojom pobjedom na županijskom natjecanju osigurala sudjelovanje na velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske koja će se održati 12. lipnja u hotelu Omorika u Crikvenici.

Slijedi izbor za Miss Zadarske županije 07. svibnja u resortu Crvena Luka u Biogradu kojeg ogranizira Alen Ljubić te izbor za Miss Šibensko-kninske županije koji će se održati 10. svibnja u Makari Clubu na plaži Banj u organizaciji Zorana Škugora. Još uvijek su otvorene prijave za sva preostala županijska natjecanja pa se pozivaju sve zainteresirane djevojke da to učine na internetskoj stranici miss.hr.

 

Fotografije: Nikola Klobučarić