FOTO  Hercegovka Dinka: Dama aristokratskog seksipila

dinka
Dosad je krasila naslovnice časopisa u Americi i Australiji i odradila preko 10 filmova i TV-Serija širom svijeta, uisto postala zaštitno lice mnogih slavnih brandova poput Mastercarda, Billabonga, She Swimweara, Olympusa i brojnih drugih.

Prelijepa Dinka, žena koja oduzima dah, u najnovijem izdanju na lokaciji Zlatne Obale (Gold Coast) u Australiji je dotjerana u stilu legendarne Odri Hepbern (Audrey Hepburn).

Nježna, graciozna, klasična ljepota i damsko držanje krasili su Odri, ikonu stila, ali i fotografije na kojoj pozira Dinka, za čiju magiju je zadužena talentovana Australijska fotografkinja, Linda Puetter.

Do sada je Dinka, glumica poznata po ulogama u filmovima "Turkey Shoot", "Little Hands", TV-Serijama "True Blood" i "Secrets and Lies" a sada je to dama koja neodoljivo podsjeća na Odri Hepbern, glumica koju očekuju brojne filmske uloge.

Dinka je diplomirala dupli fakultet: Akademiju Scenskih Umjetnosti i žurnalistiku dobivenom stipendijom sa specializacijom Internacionalne Relacije i Semantika. Studije je završila na prestižnom University of Queensland i QUT Actor's Studio u Australiji. Dinka govori nekoliko jezika i također uspješno vodi i vlasnica je produkciske kuće "Chandelier Films".

Povodom, izdvajamo Dinki najdraže i poznate citate od Audri Hepbern:


1. "Moram da priznam da i dalje čitam bajke i volim ih više od svega drugog."

2. "Za privlačne usne - govori ljubazno.

Za divne oči - gledaj ono najboolje u ljudima.

Za dobru liniju - podjeli hranu sa gladnima.

Za lijepu kosu - dozvoli djeci da provlače prste kroz nju.

Za pravilno držanje - hodaj sa uvjerenjem da nikada nisi sam."
3. "Pariz je uvijek dobra ideja!"

4. "Ljepota žene nije u odjeći koju nosi, u figuri njezina tijela, ili načinu kako češlja kosu. Ljepota žene mora se vidjeti u njezinim očima, jer su ona vrata njezina srca, mjesto gdje se nalazi ljubav. Ljepota žene nije ni u crtama lica, prava ljepota odražava se u njezinoj duši. Ljepota je briga koju daje drugima i strast koju pokazuje, i ljepota žene s godinama samo raste!"

5. "Uspjeh je kao kada proslaviš važan rođendan i onda shvatiš da si ostao isti."

HERCEGOVINA.info