Francuzi i Talijani najviše varaju žene

ljubav, neuspjeh, varanje, muškarac žena, preljub, ljubomora, ljubav, preljub, spoj, preljub, ljubavnik, ljubavnica, prevara, preljub, kako preboljeti, veza, partner, preljub, ljubomora, preljub, veza, varanje, muškarci, žene, žene, varanje, preljub, istina, ljubav, policija, seks, 50 nijansi sive, Livno, preljuba, ljubavna veza, ljubav na poslu , žena, šok, fotografije, varanje, susjed
Postotak nevjernih muškaraca niži je u dominantno protestantskim zemljama kao što su Velika Britanija (42 posto) i Njemačka (46 posto), pokazuje anketa koja je provedena u Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Italiji, Belgiji i Velikoj Britaniji.

Što se tiče ženskog spola, njih 32 posto prevarilo je muževe u Francuskoj, a 34 posto u Italiji. Nevjerne žene su po postotku najbliže muškarcima u Njemačkoj, gdje je 43 posto žena imalo ljubavnu aferu izvan braka.

Najviše Francuza pozitivno je odgovorilo na pitanje bi li jednom u budućnosti bili spremni prevariti suprugu - njih čak 35 posto to bi učinilo, kada bi bili sigurni da nitko neće saznati.

zabava.hrt.hr