Flert očima: 8 trikova kako ga potaknuti da vam priđe

šminka, žene, sanjarenje, posao, žena, sex, ljubav, partner, greške, ljubav, moda, koža, žena, žene, kompliment, muškarac žena, samopouzdanje, Vaš hod, osmijeh, ljubljenje, usne, kosa, žene, flert, oči
Dešava se to stalno. Djevojka vidi mladića s druge strane prostorije. Mladić nije siguran sviđa li se djevojci, a ona pak je presramežljiva da bi išta rekla. Kradomice se gledaju iz daljine kad ta druga osoba ne gleda i onda odlaze svatko svojim putem, pitajući se je li ipak možda moglo biti nešto između njih dvoje.

Sada to možete promijeniti. Ne morate biti preočiti i napadni kako biste privukli njegovu pažnju, ali također nije dobro ako samo sjedite, ne poduzimate ništa i nadate se da će vam pročitati misli i on napraviti prvi korak.

Ovi savjeti pomoći će privući ga bez ijedne izgovorene riječi - i to uz pomoć očijukanja očima.

1. Nakratko ga pogledajte i nasmiješite se

Kad primijetite muškarca koji vam se sviđa, budite smireni i kratki ("kratki i slatki"). Ovo nije vrijeme za maratonska buljenja. Uhvatite njegov pogled, zadržite ga otprilike tri sekunde, nasmiješite se, pogledajte prema dolje sramežljivo, a zatim se okrenite.

Tako ćete potaknuti njegov interes. On sada zna da ste ga primijetili. No, još uvijek ne zna što mislite. To je mogao biti samo prijateljski pogled, možda ste ga zamijenili s nekim, ili usputni flert. On nema pojma, ali je znatiželjan.


2. Gledajte ga krajičkom oka

Neko kraće vrijeme, recimo pet ili deset minuta neprimjetno ga gledajte krajičkom oka kako biste ustanovili koliko često on svoj pogled usmjerava prema vama. Neka ne primijeti da ga gledate, već budite cool i nastavite čavrljati s prijateljicama. Ako vas pogleda više od dva puta imate zeleno svijetlo za nastavak flerta.


3. Pogledajte u njega dok se smijete

Nakon što ste primijetili njegove poglede, pobrinite se da se vi i vaše prijateljice dobro zabavljate - pa usred smijanja podignite pogled prema njemu. Kada muškarac vidi ženu koja se smije to mu signalizira da je otvorena i pristupačna, i osjećat će se manje "ugroženo" kad krene započeti razgovor s vama. Zapamtite - sretna i nasmijana žena je UVIJEK privlačna.

S osmjehom na usnama ga pogledajte. A onda taj osmjeh pretvorite u "osobni" osmjeh samo za njega, prije nego odvratite pogled. Drugim riječima - prestanite se glasno smijati i uputite mu senzualniji osmjeh - tako će znati da ste se specijalno nasmijali samo za njega. Tad će biti siguran da ste ga primijetili.


4. Kad vam uzvrati osmjeh, uputite mu "pogled"

Ako je zainteresiran, uzvratit će vam osmjeh. Muškarci koji su vani s prijateljima i ne traže avanturu ili vezu, muškarci kojima se više sviđa isti spol, muškarci koji imaju djevojku ili ženu koja bi im zavrnula vrat ako pogledaju drugu ili muškarci koji iz bilo kojeg drugog razloga nisu zainteresirani - neće uzvratiti osmjeh (osim ako se ne radi o brzinskom "kratki osmjeh i odvraćanje pogleda" iz pristojnosti).

No, ako primijetite da i on vas promatra, da vam uzvraća osmjeh i zadržava oči na vašima - uputite mu "pogled". Ma znate već koji - sa seksi sjajem u očima i laganim osmjehom ga odmjerite od glave do pete i pogledom pokažite da vam se sviđa to što vidite. Tako će definitivno znati da vam se sviđa.


5. Pričekajte malo

Nastavite s ovom igrom. Dobro se zabavljajte i smijte s prijateljicama, pa tu i tamo podignite pogled prema njemu i slatko mu se nasmiješite. Ipak, nemojte pretjerivati. Neka on bude siguran da ste ga primijetili, ali nemojte konstantno "piljiti" u njega. To će ga samo odbiti (a i nepristojno je).


6. Kad se ustanete i krenete van iz kafića pobrinite se da on to primijeti

Ogromne su šanse da će vam nakon ove razmjene osmjeha i pogleda pristupiti započeti razgovor. Ako nije i vaše društvo se sprema za promjenu lokacije - pobrinite se da primijeti da odlazite. Nemojte neprimjetno nestati dok je on na WC-u ili na šanku čeka piće - on mora vidjeti da se vi spremate otići. Ako to ne vidi, pitat će se gdje ste nestali, i što je još važnije neće moći razmijeniti broj telefona s vama.


7. Nabavite osmjeh na lice i gledajte ga dok izlazite kroz vrata

Napravite to u slučaju da on baš i nije najpoduzetnija osoba na svijetu (jer stvarno ima čak toliko sramežljivih tipova). Znači, ne samo da se morate pobrinuti da vas vidi kako odlazite već ga morate i pogledati barem još jednom na izlasku. Ovu grešku sam ja napravila baš prošlog vikenda. S jednim komadom sam neko vrijeme razmjenjivala zainteresirane poglede, ali onda je babinjak odlučio da je vrijeme da se ode, u toj gužvi i dogovorima kamo dalje ja sam otišla iz kafića bez da sam mu dobacila barem još jedan pogled. Početnička greška. Vi se morate pobrinuti da on vidi kako ga gledate dok odlazite - tako će definitivno znati da ste jako zainteresirani.


8. Pričekajte da vidite hoće li krenuti za vama

Ako iz nekog razloga on još uvijek nije pojurio do vas da vas uhvati u zadnjoj minuti prije nego nestanete, ako možda nije primijetio da mu upućujete "pogled" ili još nije skupio hrabrost da vam pristupi (ovo nije čudno posebno ako ste vani s puno prijateljica - treba imati "vupeža" prići babinjaku) - postoji još jedna stvar koju možete napraviti koja će mu jasno dati do znanja da je vrijeme da se pokrene. Dok ga pogledate prilikom spremanja i odlaska, upitno podignite obrvu (kao da ga pitate "Što još čekaš?"). Ako niti tada ne shvati da želite privući njegovu pozornost, onda se ne morate niti dalje truditi. Očito je veoma sramežljiv ili ne shvaća najbolje neke stvari (u oba slučaja takve osobe znaju biti problematične, a vama u životu ne treba takva drama).

Ako pak primijeti i pristupi vam, onda je vrijeme za pravi test. Ostanite s njim na još jednom piću. Malo ga bolje upoznajte prije nego mu date svoj broj telefona (on možda jest prezgodan, ali to ne znači da se ne može ispostaviti da je čudak).


zena.hr