Evo što žene najviše zanima kad ostanu trudne!

tinejdžerice, trudnoća, pobačaj, zdravlje, trudnoća, trudnice, žene, trudnoća, pitanja, beba, trudnoća, stomak, partner, trudnica
Analiza koju je napravio stručnjak za analizu podataka Seth Stephens-Davidowitz za The New York Times, pokazala je da Engleskinje i Australke imaju ista pitanja kao Amerikanke, dok su najčešća pitanja za buduće majke u Južnoj Africi, Indiji i Nigeriji kako imati spolne odnose.

Analila podataka popularne tražilce pokazala je koliko se prioriteti žena u nekim zemljama razlikuju, dok se u nekim slučajevima kulutura čini nevažna.

Sve žene u trudnoći žude za sličnim stvarima, bez obzira gdje žive. U SAD-u najviše žude za sladoledom, a slijede sol, slatko, voće i ljuta hrana. Takvo je stanje u većini od 20 analiziranih zemalja.

Pitanje na Googleovoj tražilici: `Može li trudnica _______?`, uglavnom završava s nekom vrstom hrane ili pića. Ali vrste hrane variraju. Amerikanke i Britanke najviše zanima mogu li trudnice jesti škampe i kozice, Australke zanima smiju li jesti kremasti sir, Indijke traže pizzu, Meksikanke traže kavu, Španjolke zanimaju pašteta i pršut, a Njemice salame i med.

Ostali upiti odnose se na to smiju li trudnice letjeti, uzimati tablete protiv bolova i piti alkohol.


Izvor: magazin.net.hr