Djevojka iz BiH otkrila svoju ljubavnu priču s Facebooka: Molila sam Boga da je stvaran i da nije sve neka bolesna šala

faceboook, ljubav
ome svjedoči priča danas bračnog para Alme i Adnana Mustafića iz Siska. Prije nekoliko godina su se na Facebooku upoznali, a potom i oženili. Danas su sretni roditelji.

Za Source.ba njihovu priču ispričala je Alma koja se prije braka prezivala Merkez

Tek sam se priključila Facebooku nakon duge veze. S obzirom na to da nisam Facebook ozbiljno shvaćala, prihvaćala sam sve za prijatelje, moj profil je bio otvoren. Jedan dan mi je netko predložio da dodam nekakvog Adnana za prijatelja. I stajalo je to tako jer sam mislila da bivši dečko stoji iza svega. Odlučila sam vidjeti tko je to. Otvorim fotku, ono zgodan i lijep dečko. Piše da je iz Siska. Mislim u sebi ‘vidi budale, pa on (bivši) misli da ću nasjesti ako je stavio da je lik iz Siska'.

I dodam ja njega i istog dana napišem status ‘imam najljepše prezime na svijetu- Merkez'. Javlja se meni taj Adnan riječima ‘tvoje prezime je zaista lijepo, ali ti si OMG'. Tako je sve počelo - rekla je Alma.

Dopisivali su se svakodnevno, a potom i zaljubili. Alma je molila Boga da je mladić s Facebooka stvaran i da sve to nije neka bolesna šala.

- Trebali smo se upoznati nakon dva tjedna dopisivanja, ali ja sam morala na poslovni put i sve se izjalovi. A kako je radio na mjestu gdje nije mogao tek tako dobiti slobodno, ostavili smo susret za neki drugi put. Vikend prije nego što ću doći u Sisak, zovu me s recepcije RTV Doma da imam dostavu.

Dolazim i ne vjerujem, cvijeće za moj rođendan, a ni vidio me nije. Počnem plakati od sreće. I dan danas čuvam tu kuverticu s posvetom. Taj dan odlučim da ću ja doći u Sisak upoznati jer se više ne želim dopisivati. Želim vidjeti postoji li stvarno ili me netko pokušava prevariti - govori, prisjećajući se kako je danima tražila nekog tko će s njom u Sisak, ali svi su joj govorili kako i u Sarajevu ima mladića, te da odlazak u Hrvatsku nije najpamatenija ideja.

"Nazovem BIHAMK, Biseru Hašimbegović, da mi kaže kako ću do Siska, koji je najbliži put. Tad nije bilo ovih pametnih telefona, navigacija i slično. ljubavna priča

Krenula sam s dvije prijateljice. Izlazimo iz Slavonskog Broda prema Zagrebu, a na autoputu prolom oblaka. Kao da je sudnji dan.

A ove moje dvije mi govore ‘e ima da ti se svidi, htjela ne htjela. Pogledaj vremena, kuda ćemo sad'.

Adnanu nisam rekla da ću doći. Nazvala sam ga kad sam stigla u Sisak i pitala gdje da idem. Sjednemo mi u restoran ‘Stara klet', zove on i pita gdje sam.

‘Pa čekam te, velim. Gdje si?'

Kaže on da je ispred. Nikad brže nisam izašla van, a njega nema, sakrio se iza zida.

Kad sam mu prišla gledao je u mene i tresao se, kao u filmu. Kažem mu ‘pa što si sad stao, dođi da te zagrlim'. Tu počinje naša ljubavna priča, filmski nestvarna", ispričala je.

Počeli su se viđati vikendima i tako vikend za vikendom, pale su i zaruke. Planirali su ih u Londonu, kupili karte.

- Baš kad smo trebali, onaj nesretni vulkan na Islandu se sjetio baš tada da eksplodira. Avio promet je u cijelome svijetu bio blokiran. I na kraju su zaruke, umjesto na brodu na Temzi, bila u Sisku u stanu, ali mi nije žao. S njim je sve bilo čarobno. Vjenčali smo se nakon 14 mjeseci veze u starom gradu u Sisku. Znali smo da je to ‘to' još od prvog kontakta. Voljeli smo se", otkrila je.

Istinu o njihovom prvom susretu je često krila jer nije željela da im nepovjerenje drugih kvari sreću. Danas su u braku i imaju djece.

"Svakog dvadesetog u mjesecu mi kupi ružu jer je to datum kad smo se upoznali. On je zaista ostvarenje mojih snova. Nije lijep zbog fizičkog izgleda, njegova duša i to kakav je prema meni, a sada i prema djeci, čini ga zapravo istinski lijepim. Ja se niti jednog trenutka nisam osjećala kao domaćica ili majka na kojoj je sva briga oko djece i kuće jer moj suprug sve radi što i ja. Našu djecu samo nije rodio, a u svemu drugom sudjeluje. To je ono čemu zapravo svaka žena teži u svom životu, ljubavi i braku. Da ima nekoga tko će joj biti oslonac u svemu. Ja to imam zahvaljujući Facebooku", rekla je ona.