Čudne stvari koje muškarci obožavaju kod suprotnog spola

žena, imunitet, krema za ruke, bakterije, virusi, ruž za usne, šminka, šminkanje, muškarci, žene, privlačnost, ruž za usne, boje, šminka, šminkanje, koža, koža lica, spol, promjena spola

Kako piše Love.allwomenstalk, mnogim muškarcima je na ženama privlačno nekoliko jako čudnih stvari. U nastavku pročitajte o kojim se to neobičnim stvarima radi.

Naočale i naglasak

Svi mi ponekad razgovaramo drugačijim tonom, tempom pa i naglaskom kad smo sami ili kad se nalazimo u društvu muškaraca koji nam se sviđaju, uvaženim gostima i slično. No kad su u pitanju potencijalni partneri, ne trebate glumatati. Budući da većina muškaraca voli prirodne djevojke, vaš neobičan naglasak će im samo biti simpatičniji. Većina ih smatra drugačiji naglasak atraktivnijim ili iznimno privlačnim kod pripadnica nježnijeg spola.

Iako su 'dioptrijske' naočale postale neizostavan modni dodatak i kod ljudi koji nemaju problema s vidom, ipak postoji dio djevojaka koje pribjegavaju lećama jer nisu zadovoljne kako im naočale pristaju. Međutim, muškarci vole djevojke s naočalama. Pogotovo ako znate kako odabrane okvire ukomponirati u vaš stil, osvojit ćete dodatne bodove.

Vole gledati cure dok se šminkaju

Dosta djevojaka ne voli da ih netko promatra dok se šminkaju, no dečki su zapravo impresionirani činjenicom da svaka cura ima različit stil šminkanja kao i tehniku nanošenja iste. Također su zadivljeni činjenicom s kolikom preciznošću stavljaju make-up.

Vjerojatno ste više puta negdje pročitali da pripadnici snažnijeg spola ne vole prešminkane djevojke. To je u većini slučajeva točno, no isto tako ponekad uživaju u pogledu na nenašminkane cure u takozvanom kućnom izdanju. Kad ste u širokoj majici i trenirci, bez trunke šminke ili nepočešljane, onda imaju najbolji uvid u vašu ljepotu. Isto tako će i mnogi muškarci priznati da odlazak na plažu iskoriste, osim za uživanjem u razgolićenim curama, kako bi vidjeli kako koja djevojka izgleda bez šminke.

izvor: srednja.hr