Centimetri su bitni, žene žele upravo ovakve muškarce

brak, muškarci, žene, tajne, muškarci, žene, visina, muškarci, stvari, priznanje
...viši od njih, točno onoliko koliko je princ William viši od svoje supruge Kate Middleton.

Kada je riječ o ljubavi, čini se da je veličina doista važna. Naime, rezultati novog istraživanja pokazuju kako žene žele muškaraca koji je 12,7 centimetara viši od njih. Upravo je to tolika razlika u visini između princa Williama i Kate Middleton, što stvara sliku doista skladnog para, piše Daily Mail.

U anketi, koju je provela tvrtka Lovehoney, sudjelovalo je dvije tisuće ispitanika, a njih 70 posto izjavilo je kako se osjećaju ugodnije u vezi u kojoj je muškarac viši. Svaki peti ispitanik složio se s tim da je visinska razlika između 10 i 15 centimetara idealna, a tek svaki deseti ispitanik rekao je kako je najbolje kada su partneri identične visine.

Visinom od 190 centimetara, princ William i njegova supruga Kate, koja je visoka 177 centimetara, smatraju se skladnim parom. Čini se kako je upravo visina odlučujući faktor kada je u pitanju pronalaženje partnera, a svega 24 posto žena i 35 posto muškaraca kaže kako im razlika u visini uopće nije bitna.

Rezultati također pokazuju kako je čak 83 posto žena i 89 posto muškaraca zadovoljno visinom svoga partnera, a samo 14 posto žena priželjkuje da je njihov partner barem malo viši. Unatoč tome što većina žena kaže kako visina ne utječe na vezu, šest posto muškaraca kaže kako su u barem jednom trenutku osjetili da su preniski da priđu ženi koja im se sviđa.

Istraživanje pokazuje da, kada je riječ o visini, baš kao i boja očiju i kose, svi imaju svoje preferencije pa tako visina itekako utječe prilikom odabira partnera. No, kako napominju znanstvenici, iako svi preferiraju određenu visinu partnera, ona ne bi trebala stati na put iskrenoj ljubavi.

Tportal