Boja rublja otkriva kakva ste ljubavnica

Audrina Patridge, žene, rublje

Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je da će se više od polovice žena odlučiti za donje rublje u svjetlijih tonova te ono u boji koži dok će izbjegavati klasično bijelo i crno donje rublje te čipku.

Pretpostavlja se da su na promjenu izbora donjeg rublje velik utjecaj imale i zvijezde, poput Eve Mendes koja tvrdi kako se seksi osjeća ili gola ili odjevena u klasično donje rublje.Tako je Katy Perry za naslovnicu magazina Rolling Stone izabrala grudnjak i gaćice boje kože umjesto izazovne čipke.

Stručnjakinja Donna Dawson tvrdi da svaka boja donjeg rublje ima svoje značenje i skrivenu poruku. Tako su žene koje se odluče za rublje svjetlijih tonova te ono boje kože opuštene, čvrsto stoje na zemlji te poručuju da nemaju ništa za sakriti, prenosi tportal.hr.

Tople i jake boje kao što su crvena, narančasta i žuta potiču osjećaj uzbuđenja te nam čak mogu povisiti krvni tlak, povećati otkucaje srca i ubrzati disanje. Tako crveno donje rublje otkriva energičnu, strastvenu ženu koja preuzima inicijativu. Međutim, takve žene su i sklonije većim promjenama raspoloženja te iskazuju povećanu potrebu za dramatikom.

Žene koje vole ružičasto donje rublje su romantične, nježne i osjećaju jaku potrebu za pažnjom. Isto tako one su vrlo ženstvene, putene i gotovo nikada se neće odvažiti preuzeti inicijativu.
Izboru crnog donjeg rublje sklonije individualne, snažne žene koje su ujedno i vrlo strastvene i zanosne. Suprotnost tome je bijelo donje rublje koje otkriva nevinost i podložnost. Takve žene su često spremne na kompromise te su voljne učiti nove stvari.