FOTO  Barbara Ljiljak Miss Universe Hrvatske 2015. snimila modni editorijal za Vesnu Sposu

Vesna Sposa, moda, moda i ljepota, ženska moda, Barbara Ljiljak

Nakon uspješne kampanje GEMMA 2015 dizajnerica Vesna Sposa donosi novu modnu priču pod nazivom Aurora. Modernu žensku kolekciju krase pripijene siluete, odmjereni seksipil i ženstvenost.

Dominiraju lepršavi i lagani materijali, a naglasak je na pokretu i prozračnosti. Igrom zlatne i bijele boje dizajnerica je postigla upečatljive modele stvorene za glamurozne ljetne stylinge. U prvi plan stavljena je urbana, moderna djevojka koja svojom pojavom osvaja poglede, "budi" uspavana lica i daje osvježenje kao prve jutarnje zrake sunca - Aurora. Glamurozne i autentične lokacije (hotel Esplanada, Gornji grad, modni salon Vesna SPOSA) savršena su kulisa za dočaravanje energije kojoj odiše cijela kolekcija. Okosnicu kolekcije čini raznovrsnost krojeva i stila u tonovima bijele, zlatne i crne boje. Kombinezoni s trendovski naglašenim gornjim dijelom, dnevne i večernje jersey (džersej) haljine s volanima i raskošne čipkane vjenčanice dominiraju kolekcijom. Novost u izradi, kako naglašava dizajnerica su svakako korišteni materijali poput brokata, cady materijala i jaquarda. Upravo su haljine od vrhunskih materijala i kreativan dizajn razlozi zbog čega se Vesna SPOSA nametnula kao vodeća u području hig fashion vjenčanica i večernjih haljina u Hrvatskoj, a ova kolekcija to svakako potvrđuje.

Miss Universe Barbara Ljiljak, novo zaštitno lice Vesna SPOSA, savršeno je utjelovila senzualnu Vesna SPOSA djevojku ispred fotografa Robina Pretkovića, a za prelijep izgled Barbare pobrinuli su te:

MAKE UP: BELA make up

FRIZURA : Renata Kerastase