FOTO  Ava Karabatić: 'Vodila bih ljubav pred kamerama'

Ava Karabatić, seks, kamere, Ava Karabatić, biseri, Ava Karabatić, spot
RTL-ov projekt Survivor, koji počinje u siječnju sljedeće godine, a mjesto događanja je Kostarika, još uvijek nema natjecatelje, ali zato ima potencijalne kandidate, među kojima se našla i Ava Karabatić.

'Drago mi je što sam pozvana, čast bi mi bila sudjelovati jer je to šansa da me ljudi vide u jednom drugačijem svijetlu, da vide kakva sam zaista, a to je srdačna i hrabra', rekla je Ava za hot.hr.

Na pitanje na kakve bi uvjete pristala, a na kakve ne bi, Ava je odgovorila: 'Pristala bih na sve uvjete. Ne bi mi bio problem ni jesti puževe, gliste možda, ima više vrsta glistica. Žohara ne bih mogla pojesti. Bljak. Pristala bih stalno biti u kupaćem kostimu. Što manje odjeće, to bolje. Što seksipilnije, to bolje. Ne bi mi bilo čudno ni voditi ljubav ispred kamera.'

Ava ovu priliku, ako je odaberu, vidi i kao idealnu za pronalazak nove ljubavi.

'Izašla sam iz duge veze i to bi bio odličan početak nove godine - nova ljubav, a mislim da su velike šanse da tamo upoznam nekoga i da se možda i zaljubim.'

Rekla je i da bi voljela, ako je odaberu, da u reality showu s njom bude i neki seksi glumac, kao naprimjer Sergej Trifunović, ili neki zgodan nogometaš.

'Nakon svega što sam prošla, nakon suda i nakon prekida duge veze, dobro bi mi došlo da promijenim klimu, da se maknem iz civilizacije', zaključila je Ava.

Net.hr