9 muških navika koje nas najviše izluđuju

sex, zavodnice, preljub, zavodnici, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, žene, navike, mane, sex, partner, veza, laž, preljub, godine, žena, muškarac, želje, muškarci, žene, frajeri, sex, veza, partner, muškarac, muškarac, vještine, muškarci, ljubav, veza, partner, partner, veza, ljubav, muškarac, muškarci, veza, partner, muškarac žena, veza, partner, lifestyle, sexy, veza, partner, seks, veza, partner, muškarci, seks, veza, partner, muškarci, žene, macho muškarci, partner, veza, muškarci, žena, veza, partner, ljubav, veza, partner, karakteristike, muškarac, miris, tijelo, parfemi, zavođenje, flert, veza, sreća, stvari, bijeg, pokušaj bijega, žena, zatvor, ljubaznost, neljubaznost, flert, momci, žene, žene, muškarci, suprug, prijateljica
Pripadnice ženskog roda će se zasigurno pronaći u jednoj od sljedećih situacija, no sada će saznati i odgovor na pitanje 'zašto?!' Ovaj put žene pitaju, a muškarci odgovaraju.

... za svaki posao kažu da će trajati 15 minuta?
Ako kažemo istinu, nastat će svađa oko toga zašto tako dugo (ako je riječ o trajanju puta ili nekom 'muškom' poslu) i trajat će još duže nego je trebalo. Ovako se osiguramo da nas nećete smetati barem tih 15 minuta i da se zbog prepirke posao neće još više odužiti.

... pitaju 'gdje mi je... prije nego potraže sami?
Odgovor je jednostavan: žene uvijek znaju gdje je što, a lakše je upitati nego tražiti.

... potajice koriste ženske proizvode iz kupaonice?
Nekad nam jednostavno zatreba malo kreme, šampona ili nas zanima za što služi neki proizvod. No bez brige, uglavnom se uvjerimo da je većina tih proizvoda besmislena i odustanemo od daljnje uporabe.

... ne primjećuju novosti na ženama?
Možda zato jer ih je previše i prečesto se mijenjaju. Šalu na stranu, muškarci su uglavnom okupirani samom vašom pojavom i prije će primijetiti kad nemate nešto na sebi nego kad imate nešto novo.

... imaju pamćenje samo za određene podatke (koji nikad ne uključuju godišnjice)?
Naša veza s rezultatima sportskih utakmica ima bogatiju prošlost nego sve druge veze. Kao što žene pamte koji parfem su imale na prvom spoju, tako i mi znamo točno s kim smo bili na finalnoj utakmici omiljenog kluba prije sedam godina, koji je bio rezultat i koja postava.

... se igraju s djecom baš nakon obroka i prije spavanja?
Iz vrlo jednostavnog razloga: Kada su pospana i sita, djeca su sporija i lakše ih je uloviti.

... zašto im je tako teško ispričati se?
To je genetski uvjetovano. Muškarac je kao glava kuće naviknuo biti taj koji mora u svemu biti dobar i odgovoran. Isprika i priznanje da smo u krivu u suprotnosti je s tom činjenicom. Iako znamo da smo u krivu, teško ćemo to priznati. Žao nam je.

... ne žele čuti kritiku o svojoj majci?
Majka je prva žena u životu svakog muškarca. Uz nju provedemo lijepe trenutke od prvog dana života. A teško je biti između dvije vatre i slušati kako žena koju voliš govori protiv druge žene koju voliš. Stoga je to najbolje spriječiti i prije nego počne.

... misle da će seks riješiti sve probleme?
Za muškarce je seks kao kombinacija penicilina i antidepresiva - liječi sve i popravlja svako raspoloženje. Stoga nisu sebični ako vas žele oraspoložiti na taj način kad se osjećate loše. Jednostavno brinu za vas i žele vam sve najbolje.

IZVOR: zadovoljna.hr