7 pogrešnih tipova muškaraca s kojima ćeš izlaziti prije onog pravog

žena
Tako kaže jedna stara izreka, a mi smo "puno žaba" ograničile na nekoliko tipova, koje je prije onog pravog upoznala svaka od nas.

1. Idiot

Kratko i jasno: muškarac koji nije imao apsolutnog nikakvog poštovanja ni prema tebi ni prema tvom vremenu, koji je slao poruke iza ponoći i baš nikad te nije izveo među ljude.

2. Predobar

To je onaj koji je bio lud za tobom i veselio se svakom tvom hiru te ih redovito ispunjavao. No, to nije bilo nimalo privlačno.

3. Lijep i glup

Da si površna, on bi bio savršen. Ovako, on je bio samo zgodan dečko, s jednom velikom manom, preko koje nisi mogla prijeći.. On je savršen primjer onog s kojim se poigraš i nastaviš dalje.

4. Zločesti

Svaku od nas je u jednom trenutku privukao jedan takav. No, brzo nas je i pustio, jer takav odnos nije održiv na duge staze.

5. Petar Pan

To je onaj tip koji baš nikad neće odrasti, koliko god ti vjerovala da je to samo faza. On će živjeti na maminom kauču još godinama i još godinama će jedva čekati vikend da izađe van i da se napije. Sve dok se jedan dan ne probudi i shvati da ništa nije postigao u životu, a tada će biti prekasno.

6. Poslovnjak

Nije problem hodati s nekim tko ima posao i trudi se nešto postići. Problem je hodati s nekim tko ne zna ili ne želi napraviti balans između poslovnog i privatnog života.

7. Mamin sin

On je drugačiji tip od Petra Pana. On može biti vrlo odrastao muškarac, s vlastitim stanom, financijama i slično, ali je i dalje vezan za mamu kao da nikad nije odselio. Svi volimo svoje roditelje, ali i tu treba postojati granica, a ovaj tip ju ne poznaje.

Index.hr