6 stvari koje ni jedna žena ne želi kod muškarca

Stop
Žene su po prirodi uredne, brinu o sebi i svom izgledu, koriste skupe preparate kako bi što duže zadržale mladoliki izgled i depiliraju se. Stoga ne čudi što isto očekuju i od svog izabranika.

1. Dlakava leđa
Dlakava leđa su jedna od stvari koja uistinu može pokvariti dan, pogotovo ukoliko spomenute dlake proviruju iznad kragne. Žene to ne vole, znaju da depilacija boli, no tu bol trpe svakih desetak dana kako bi svojim muškarcima bile lijepe.


2. Dlake iz nosa i ušiju
Dlake stvarno nisu privlačne pogotovo ukoliko usred strastvenog razgovora proviruju iz nosa ili se nađu na putu između ušne resice i ženinih usana koje se spremaju za poljubac i šaputanje.


3. Prhut
Prhut je izlječiva, ali zahtjeva malo truda, odnosno češće pranje kose i korištenje posebnih, ciljanih šampona. Ne postoji skoro ništa neprivlačnije od košulje posipane bijelim pahuljicama koje nemaju veze s onim snježnim.


4. Loš zadah

Poljubac je ponekad intimniji od seksa, a poljubiti nekoga tko nije dugo prao zube stvarno nije seksi, ni primamljivo. Iako zadah ovisi o mnogim faktorima, higijena usne šupljine je obavezna i to od malih nogu stoga ne postoji opravdanje za ustajali zadah.

5. Prljavi nokti
Lijepe ruke su jedna od najprivlačnijih stvari na muškarcu, ukoliko su pritom njegovane i čiste rijetko koja pripadnica ljepšeg spola se neće istog trena zamisliti u njihovom zagrljaju. No prljavi nisu privlačni. Iznimke su, naravno muškarci koi ruke koriste za teške fizičke poslove, ali to ne znači da ne mogu biti uredno odrezani.

zadovoljna.hr