5 tipova muškaraca s kojima definitivno ne želite završiti u braku

savjeti, kiša, vjenčanje, vjenčanje, brak, žene
Nekim muškarcima to jednostavno 'nije u krvi' pa ih je bolje izbjegavati maštate li o sretnom i skladnom braku.

Ovih 5 tipova muškaraca jednostavno nisu materijal za brak, a evo i zašto:

1. Muškarci koji vole eksperimentirati

Postoji muškarci koji u baš svemu u životu vole eksperimentirati. Takve osobe najčešće često mijenjaju partnere jer si na taj način zadovoljavaju ego. Vi ćete mu biti samo jedna u nizu, a on na brak s vama neće ni pomisliti. Takvi tipovi uživaju u noćnim izlascima i flertu s djevojkama.

2. Muškarci koji su emocionalno povrijeđeni

Muškarci koji teško opraštaju i koji se nalaze u periodu savladavanja emocionalne boli koju su osjetili u vezi nisu pogodni kandidati za brak. Oni će i u vašu vezu unijeti nezadovoljstvo i emocionalnu bol, a ukoliko s takvom osobom započnete razgovor o braku otvoreno će vam reći da vaš brak vjerojatno neće opstati.

3. Muškarci koji su previše fokusirani na svoju karijeru

Ovi tipovi muškaraca ciljeve koje žele ostvariti u karijeri uvijek stavljaju na prvo mjesto. Njima je primarni fokus napredovanje na razini organizacije i uvijek traže bolje mogućnosti i povećanje svojih financijskih dobitaka. Voli li svoj posao više od vremena koje provodite zajedno neće vas učiniti najsretnijom suprugom.

4. Muškarci koji nisu preboljeli svoje bivše

Ovi muškarci nisu ni za vezu, a kamoli za brak. Konstantno su opsjednuti svojim bivšim djevojkama i vaš odnos uspoređuju s odnosom koji su imali u prijašnjoj vezi. To će uzrokovati probleme u vašem odnosu koji neće imati svijetlu perspektivu sve dok on ne odluči izaći iz prošlosti i okrenuti se budućnosti.

5. Muškarci koji se ne žele obvezati ni na što

Ako ste u vezi s muškarcem koji bježi od obaveza, takav muškarac zasigurno vas neće oženiti. Takvi muškarci uživaju u izlascima, večerama i druženjima s vama no spomenete li mu brak pobjeći će glavom bez obzira.

vecernji.hr