4 tajne zavođenja - znanstveno dokazano!

ljubomora zavođenje
Nosite crveno

Znate onaj čuveni izraz paint the town red? Istraživači Sveučilišta u Rochesteru otkrili su da žene koje nose crveno donje rublje više privlače muškarce. Pritom to nije sve, žene koje nose kratke crvene haljine također su mnogo privlačnije muškom oku.

Dakle, znate što vam je činiti, ali ostaje i pitanje - donje rublje ili haljina? Cosmo preporuka: Za svog dečka obucite crveno donje rublje, a ako želite upecati novog frajera, obavezno izađite u grad u crvenoj haljini.

Gledajte ga direktno u oči

Zvuči kao klišej, ali istraživanja pokazuju da muškarce privlače žene koje znaju uputiti intenzivan pogled. Tijekom istraživanja u Britaniji, muškarci su trebali da ocijeniti privlačnost žena po načinu na koji ih one gledaju. Rezultati su pokazali da su najbolje prošle nasmijane djevojke s prodornim, ali istovremeno i suptilnim pogledom.

Sljedeći put u kafiću nemojte glumiti neuhvatljivu, već uputite dečku koji vam se sviđa ne samo pogled već i osmijeh. Vjerujte nam, ubrzo ćete pored pića u ruci imati i njegov broj telefona.

Odredite datum

Znate onaj jedan dan u mjesecu kad se osjećate vrlo seksepilno i ženstveno? To je taj čuveni "četrnaesti dan". Pitate se o čemu pričamo? Žene su najprivlačnije u razdoblju ovulacije.

Istraživanja Sveučilišta u Beču pokazala su da žena tad proizvodi supstancu koja se zove copulins. Upravo taj hormon odgovara razini muških testosterona, zbog čega ste, drage cure, baš tada neodoljive suprotnom spolu. Zato, kalendare u ruke i izračunajte kad je vaš sretan dan.

Pričajte svojim seksi glasom

Istraživanja Sveučilišta u New Yorku pokazuju da su muškarcima jako privlačne žene s višom i maznijom bojom glasa. Vjerojatno zato što im se sviđa kako će zvučati za vrijeme orgazma.

Zato nabacite svoj seksi glas koji će ga i u površnom razgovoru baciti s nogu.

Cosmopolitan.hr