10 stvari koje žene očekuju da muškarac zna napraviti

sex, sex, seks, statistika, ljubav, veza, interes, spolne bolesti, seks, zaštita, ljubomora, konobarica, peticija, veze, žene, Božić, seks, muškarci, ludosti, seks, snovi, ljubav, blagdan, žene, seks, stil, seks, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, žene, muškarci, očekivanja, seks prakticiranje, činjenice, znanje, seks navike, trikovi, ljubav, seks prakticiranje, grupni seks, frajeri, frajer, žene, žaljenje, poklon, svađa, partneri, brojevi, ljubav

... ne žele miješati i očekuju da smo ih sposobni sami riješiti bez ikakve pomoći sa strane. U redu, ni mi se ne želimo miješati u šopingiranje pa nas svejedno vuku po dućanima, ali ove stvari koje danas spominjemo jednostavno morate znati ako vam u osobnoj uz spol stoji oznaka "M" za mužjaka, macho pripadnika ljudske vrste s "mudima i kobasicom" među nogama. Da, žene podrazumjevaju da ste kao muškarac genetski predodređeni kvalitetno obaviti bilo koju stvar s današnje liste i zato ih ni u kojem slučaju nemojte razočarati.

Zapaliti vatru

Nije bitno da li se nalazite u prirodi, spremate se okrenuti par kila mesine na roštilju, ili vam je jedini cilj stiskanje uz romantičnu vatricu iz kamina tijekom hladnih zimskih noći, potpala vatre je stvar u kojoj uvijek moraš briljirati. Svakako pripazi da ne sramotiš muški rod bezbrojem pokušaja, jer ćeš joj na taj način sigurno pasti u očima, a i sam znaš kakva je dok je gladna ili u situacijama kad joj je hladno.

Zamijeniti gumu

Puknuće gume "bogu iz nogu" uvijek je loš scenarij, no, za svakog muškarca to bi trebala biti samo mala prepreka koju treba samostalno preskočiti, bez potrebe spašavanja od strane HAK-a i sličnih službi. Iako nam je jasno da bi u tom slučaju najradije "skinuo sve svece s neba", budi skuliran i reci joj da se strpi nekoliko minuta dok ne riješiš problem, jer baš je to stvar koju ona od tebe očekuje.

Pripremiti roštilj

Dovoljno je da probaš zamisliti koja je zadnja fešta na kojoj je žena spremala roštilj i sve će ti biti jasno. Da, ne sjećaš se jer je priprema mesine na roštilju muški posao u koji se ona ne želi miješati. Navuci pregaču, izvadi pribor, uhvati pivo i zadivi sve svojim umijećem spremanja roštilja, pri čemu se pripremi da budeš i centar zabave, jer najbolja okupljanja su uvijek baš u blizini roštilja.

Koristiti bušilicu

Bušilica je jedan od vrlo korisnih alata s kojim bi svatko naše vrste morao znati baratati. Istu tu stvar misle i žene i zato kad te sljedeći put susjeda pozove u pomoć, nemoj vješati sliku čekićem i čavlima, već to napravi na pravi način. Tko zna, možda zgodnu susjedu bušenje rupa podsjeti na određenu stvar, pa po završetku posla zajedno u upotrebu ubacite i tvoje "svrdlo".

Sastaviti namještaj

Iako mnogi od nas više vole rastavljati stvari, sastavljanje može biti jednako zabavno. No, s druge strane, često može biti i komplicirano, uputstva loša, a dijelova više nego da sastavljaš Space Shuttle. Bez obzira kakva te situacija zatekne, u jedno budi siguran, netko će to morati napraviti, a ako želiš da te smatra muškarcem, onda će taj netko biti baš ti.

Obraniti je

Možda se pitaš od čega je obraniti, e pa, od bilo čega što prijeti, jer žena se u svakom trenutku uz tebe treba osjećati zaštićeno i sigurno. Ne mora se samo raditi o fizičkom ili verbalnom napadu, možda joj je samo hladno ili je treba zaštiti od kiše, no, bitno je da si tu kad te treba.

Popraviti računalo

Elektronika je nešto u što se žene najčešće ne volje petljati, a i još je jedno od područja za koje smatraju da bi mi trebali znati više od njih. Ako samo treba ponovo instalirati Windowse, ugraditi novi disk ili memoriju, probaj biti taj koji neće razočarati jer se radi o relativno lakim poslovima. Naravno, ako kojim slučajem koristite zajedničko računalo koje je u posljednje vrijeme prepuno virusa, sigurni smo da si za to krivac baš ti, jer svima je jasno na kakvim je stranicama najlakše pokupiti viruse.

Doći na cilj

Mi smo ti koji bi se trebalo odlično snalaziti u prostoru, iako često baš i nije tako, no ako kojim slučajem shvatite da ste se izgubili, nemojte lutati samo iz razloga jer ste previše ponosni da bi pitali za pomoć. Nije sramota tražiti pomoć, sramota je lutati okolo bez ikakvog pojma gdje se nalazite, dok pri tome kraj vas sjedi žena koja je mislila da će te se snaći u bilo kojoj situaciji.

Spojiti TV/Kućno kino/Stereo sustav

Već smo rekli da je elektronika nešto s čim se žene ne vole zamarati, a i zbog čega bi se zamarale kad imaju nas. Još jedna stvar s kojom se treba uhvatiti u koštac ma koliko komplicirano izgledala. U većini slučajeva teško ćete moći pogriješiti, a kako su danas konektori najčešće izvedeni u "idiot proof" stilu, bitno je samo dobro pogledati i napraviti posao.

Pokrenuti zaglavljeni automobil

Dolaze nam "zimske radosti", s čim nikako ne mislimo na grudanje ili sanjkanje, već na situacije u kojima zaglavimo s automobilom u snijegu ili na blatnjavom terenu. No, to su samo još neke od situacija u kojima treba biti snalažljiv, iskoristiti predmete koje imate u automobilu ili u okolini i pokazati joj da se nije prevarila kad je vjerovala u vas.

macho.hr