Mladen Ivanković Lijanović: Novo političko vodstvo za boljitak BiH

„Vrijeme je da građani Bosne i Hercegovine dobiju adekvatno političko vodstvo koje će nas izvesti iz dužničkog ropstva i povesti u EU integracije. Mi prije svega želimo graditi međuetničku saradnju, ekonomski oporavak zemlje, smanjenje nezaposlenosti naših građana, promjene poreznih i poticajnih politika kao i zaštitu domaće proizvodnje. Građani Bosne i Hercegovine više nemaju pravo na siromaštvo, a naša djeca zaslužuju svjetliju budućnost.

Mi u Narodnoj stranci Radom za boljitak na proteklim izborima smo dobili legitimitet od građana iz cijele Bosne i Hercegovine i s pravom želimo to povjerenje da opravdamo u naredne četiri godine.

Ne bojimo se odgovornosti i izazova koji su pred nama. Na izbore i izlazimo da bi preuzeli obaveze i u tom pravcu predstavnicima svih političkih partija apeliram na što skoriju implementaciju izbornih rezultata jer ova zemlja više nema vremena za gubljenje. Za nas uspjeh jedne vlasti predstavlja povećanje standarda građana kojim ta vlast upravlja", izjavio je ovom prilikom Mladen Ivanković Lijanović.