Utvrđen identitet Reksija, osumnjičenog za ubojstvo Meksikanke

ubijena meksikanka

... Selene Margarit Graciano Macedo, krajem kolovoza na Marjanu.

Privest će ga čim hrvatska policija dostavi MUP-u Srbije svu potrebnu dokumentaciju. Reksija s ubojstvom Meksikanke povezuje dres nogometnog kluba Milan koji je nađen nedaleko od leša, a u kojem je redovito viđan za vrijeme svog boravka u Splitu.

- Možemo kazati da na slučaju ubojstva Meksikanke i dalje surađujemo s policijama drugih država. Još nemamo informaciju da je netko uhićen, a kada je budemo imali obavijestit ćemo javnost. Moram naglasiti da to nije jedina informacija koja se provjerava, odnosno to je samo jedan od tragova koji su poslani policijama drugih država - rekla je Helena Biočić, službenica za osnose s javnošću MUP-a.

Tajanstveni Reksi u Splitu je boravio od kraja lipnja do druge polovine kolovoza. Po pričanju onih koji su došli u kontakt s njim vozio je Škodu Octaviju karavan novosadskih oznaka, a doznaje se i da novosadska policija još uvijek vrši provjere svih svojih građana koji su ovog ljeta odlazili svojim vozilima u Hrvatsku.

Tijelo Meksikanke pronađeno je 25. kolovoza nekoliko stotina metara od vrha Marjana. Nađena je u pukotini između dvije stijene, bila vezana i prerezanog vrata, a ubojica je tijelo pokrio granama kako bi ga što bolje skrio. Ubijena je tri dana prije kada je i prijavljen njezin nestanak.

Izvor: dalmacijanews.com