Thompson sudjelovao u lančanom sudaru kod Zatona

Ora et Labora, Thompson, domoljublje, Thompsonovi obožavatelji, glazbeni događaji, austrija, Beč, koncert, Thompson, Zagreb, koncert, Thompson, prometna nesreća, Zaton, Josip Šimunić, Marko Perković Thompson, Marko Perković Thompson, koncert, Essen, Marko Perković Thompson, koncert, Čitluk, porin, Thompson, Oliver Dragojević, Massimo
Da je bio tamo na ručku, potvrđeno nam je iz više izvora, a u šibenskoj policiji doznajemo da su petnaestak minuta nakon 17 sati dobili dojavu o lančanom sudaru tri automobila kod Zatona. Kako je riječ o prometnoj nezgodi s materijalnom štetom, u kojoj nije bilo žrtava, sudionici su potpisali europska izvješća i otputovali dalje, piše portal ŠibenikIN.

- Sudarili smo u lančanom sudaru s još dva automobila. Auto u kojem se nalazio Thompson, nije skrivio nesreću, nego treći auto kojim je upravljao čovjek iz Rasline koji živi u Šibeniku - rekla je 65-godišnja Velinka Marić koja je sudjelovala u lančanom sudaru.

Prometna nesreća dogodila se na "drituri" malo prije izlaza na Šibenski most. Ona je supruga vozila na terapiju, sudar je malo potresao, ali nije ozlijeđena. Ne zna je li Thompson vozio, ili netko od ljudi koji su bili s njim, kaže nam Velinka Marić. Nakon sudara svi su otišli u policiju dati izjave, ali Thompson nije došao tamo. Tek je u policiji doznala da je i on sudjelovao u sudaru.

- Rekao je da mora u Split po djecu u vrtić i da ne može doći u policiju - rekla je gospođa Marić.

- Je, bija je Thompson u Zatonu, ruča je u Porta, a posli se sudarija. U sudaru je bila i naša mještanka, pitajte je, sve će vam ispričati - rekao je čitatelj SibenikIn portal koji je javio o tom događaju.

www.sibenik.in