Tomislavgrad: Druženje s pjesnicima u KIC-u

Tomislavgrad, pjesnici
...Kristine Boras, uz pratnju Mirka Delaća na harmonici te Ivan Radoša na gitari. Posjetitelji su velikim pljeskom pozdravili goste večeri - članove Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne: Ivana Sivrića, Miljenka Stojića, Ivana Kutlešu, Marka Tokića, Miju Tokića i Ivana Bakovića.

Miljenko Stojić predstavio se ovdašnjoj publici domoljubnim pjesmama, a večer je nastavljena uz Ivana Sivrića koji je prisutne potaknuo da ne zaborave pisanu riječ.

Hrvatski pjesnik hercegovačkih korijena Ilija Kutleša dotaknuo se aktualnog društvenog i političkog momenata na hrvatskim prostorima, a pjesnici duvanjskog kraja Marko Tokić, Mijo Tokić i Ivan Baković svojim stihovima progovorili su o životu ovdašnjih ljudi, njihovim navikama, ljubavima, njihovoj borbenosti i želji da, ma gdje bili, nikad ne zaborave odakle su potekli.

Predsjednik Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne Ivan Sivrić u završnoj riječi zahvalio je gostima na odazivu te obogatio gradsku knjižnicu poklon paketom knjiga na čemu mu je zahvalio predsjednik Matice hrvatske Mate Kelava u ime organizatora večeri.

Ana Ćosić/Tomislavcity

Foto: mandino-selo.com