Tomislavgrad drugi dan bez vode

voda, Čapljina, voda, uvoz, voda, dijeta, voda, mršavljenje, voda, zdravlje, lijek, Ljubuški, voda, piće, Ljubuški, voda, piće, voda, piće, najzdravije piće, voda za piće, Hercegovina, voda, česma, voda, vodovod, Općina Tomislavgrad, voda, piće, voda, Livno, piće, život, voda
! Nakon jučerašnjeg najavljenog skoro cjelodnevnog prekida u isporuci vode uzrokovanog prespajanjem glavnog dovodnog voda zbog radova na izmjeni vodovodnih cijevi u gornjem dijelu grada, sanacija je izvršena loše, voda je probila cijevi i morao je biti zatvoren glavni dovodni ventil.

Radnici poduzeća koje izvodi radove otišli su jučer po završetku radnog vremena kući i čeka se njihov jutrošnji dolazak i ponovna sanacija kvara. Ovakav način rada i mogućnost da cijeli Tomislavgrad bez najave ostane bez vode čini se vrlo neodgovornim. Piše Tomislavcity.
U komunalnom poduzeću su rekli da oni s tim nemaju veze i nisu uključeni u izvođenje radova. Ovo je možda i jedan od najvećih problema tijekom izvođenja infrastrukturnih radova u Tomislavgradu da se pri ovakvim važnim radovima sustav može ostaviti bez nadzora, odnosno isključiti iz posla komunalno poduzeće koje je odgovorno za funkcioniranje cijeloga sustava.