DM darovao humanitarnu udrugu Kap ljubavi u Tomislavgradu

dm, kap ljubavi, Tomislavgrad
Ovom prigodom uručena je i donacija uvrijednosti od 3 tisuće KM Humanitarnoj udruzi „Kap ljubavi".

Najveći lanac drogerija u BiH dm drogerie markt otvorio je prvu pordavnicu u Tomislavgradu, u sklopu PC Prodex na Kolu. Ukupna površina novootvorne prodavnici iznosi 409 m2, od toga prodajni prostor čini 334 četvorna metra. Zaposlene su četiri osobe, a kupcima je u lijepo uređenome i modernome ambijentu na raspolaganaju bogat asortiman proizvoda za zdravlje, ljepotu, djecu, domaćinstvo i kućne ljubimce.

- Ovo je 58 prodavnica u BiH i drago nam je što otvaranjem novih prodavniva proširujemo prodajnu mrežu. Na ovaj način uživamo povjerenje kupaca u brojnim gradovima u cijeloj BiH. Zahvaljujući bogatom asortimanu, kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cijenama siguran sam da će mnogim grašanima u Tomislavgradu dm postati omiljeno mjesto kupovine - kazao je regionalni menadžer dm -a Ante Miličević.

Povodom otvorenja nove prodavnice dm je predstavnicima Humanitarne udruge „Kap ljubavi" uručio ček u iznosu od tri tisuće KM kao pomoć za socionalno ugroženim osobama i obiteljima u Tomislavgradu i okolici. Otvorenju dm trgovine u Tomislavgradu nazočio je i prdstavnik ove udruge fra Jozo Radoš Đoka te općinski načelnik Ivan Vukadin koji je radom na na blagajni, od 11 do 12 sati, podržao ovu donaciju.

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo doniralo novčana sredstva „Kapi ljubavi" jer im je svaki vid pomoći prijeko potreban i na ovaj način pomažemo zajednici u kojoj djelujemo, dodao je Miličević.

U veseloj atmosferi, dm je sve posjetitelje nove trgovine obradovao sniženjima odabranih proizvoda, darovima i brojnim pogodnostima. Najmlađi su se u dječjem kutku družili s maskotama Mickey i Minnie Mousa i zabavljali oslikavanjem lica šarenim bojama.

Organizirana je i nagradna igra u kojoj svi kupci mogu sujdjelovati do 20. kolovoza, a najsretniju imaju prigodu osvojiti vrijedne nagrade.

Radno vrijeme novootvorene dm prodavnice u Tomislavgradju je od ponedejljka do subote, u vremenu od 9 do 21 sati, dok je nedjelja neradni dan.

Spomenuti njemački lanac trgovina u javnosti slovi za dobroga poslodavca. Tim povodom za izjavu smo zamolili menadžera Miličevića.

- Naši radnici ostvaruju sva prava koja su im predviđena zakonom. Naši zaposlenici mogu svjedočiti ono što se priča o pravima naših radnka, bilo da je riječ o plaći, isplati božićnica, regresa, darova i ostaloga. Niismo uzalud već nekoliko godina najpoželjniji poslodavac u BiH i u regiji. Ako budemo ostvarivali željeni promet, u tomislavgradskoj trgovini dm-a u konačnici bi moglo biti 5-6 uposlenih, dodao je Miličević.

tomislavcity