FOTO  Izabrano novo vodstvo Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Stolac

HDZ BiH, Mladež HDZ BiH Stolac, Stolac

U restoranu „Sampjero" okupilo se oko 300 članova Mladeži, koji su između sebe birali novo vodstvo za predstojeći dvogodišnji mandat.
Nakon usvojenog dnevnog reda i poslovnika o radu VIII. Izborne skupštine, dosadašnji predsjednik Mladeži Ante Vujnović je iznio Izvješće Mladeži o dosadašnjem radu.

Sve prisutne izaslanike pozdravio je načelnik općine Stolac gosp. Stjepan Bošković, koji je osvrnuvši se kratko na gospodarsko-političku situaciju u općini Stolac, najavio da će Općina nastaviti sa stipendiranjem studenata s našeg područja, kao i s volontersko-pripravničkim stažom u općini Stolac.

Također se svim prisutnim izaslanicima obratio i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Stolac, dr. Mladen Bošković, koji je izrazio veliko zadovoljstvo brojem okupljene Mladeži na večerašnjoj Skupštini. U svojem obraćanju se osvrnuo na protekle Opće izbore u BiH, o uspješno postignutim rezultatima HDZBiH u općini Stolac, jako dobroj organizaciji za Predsjedničke izbore u RH, kao i o suradnji Mladeži i seniora u našoj Općinskoj organizaciji koja je na zavidnoj razini. Naglasio je da se ponosi uspješnim radom i iznimnim rezultatima Mladeži u općini Stolac. Pozvao je sve prisutne da pokažu svoje ambicije, da se ne boje kandidirati, i da večeras između sebe izaberu najbolje, kako bi nastavili s uspješnim radom i u predstojećem mandatu.

Izaslanici VIII. Izborne skupštine Mladeži izabrali su novi saziv Općinskog i Nadzornog odbora Mladeži HDZ BiH Stolac, a na konstituirajućoj sjednici, koja je održana odmah nakon Izborne skupštine, za predsjednika Općinskog odbora Mladeži HDZBiH Stolac ponovno je izabran Ante Vujnović. Za dopredsjednike izabrani su Boris Bošković, Tihomir Jurić i Marko Bošković. Za tajnicu Mladeži izabrana je Anita Šutalo, dok je za rizničara izabran Ivan Mišić.