HDZ BiH Stolac: Salmir Kaplan iznio je niz notornih laži i optužbi

HSPF, Stolac, Stolac, samir kaplan, HDZ BiH, Stolac, Božo Petrov, Stolac, izbori, Stolac, BIH, Stolac, izbori, Stolac
U jučerašnjem gostovanju u Dnevniku TV1 kandidat za načelnika ispred Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan iznio je niz notornih laži i optužbi na HDZ Stolac. Iako postoje mnogobrojni svjedoci koji svjedoče istinitom događaju kada je Kaplan u sred bijela dana u svom nasilničkom pohodu izudarao člana biračkog odbora gosp. Marija Raguža, on to javno negira obmanjujući cjelokupnu javnost. Sve se to odigralo u naseljenom mjestu, na biračkom mjestu 176A015 Podgrad 2, pred mnogim svjedocima iz obližnjih zgrada i stambenih objekata, članova biračkog odbora, mnogobrojnim promatračima, kao i pred očima policijskih službenika koji su također tome svjedočili. Također, fizički napad na predsjednika OIP-a gosp. Ivana Perića, koji je okarakteriziran kao pokušaj ubojstva, isti negira unatoč opsežnom policijskom izvješću i mnogobrojnim svjedocima.
Za nepovjerovati je kojom lakoćom, bez imalo moralne odgovornosti koju bi jedan političar trebao imati, Salmir Kaplan laže u oči cijekokupnoj javnosti i građanima Stoca.

Svojim rušilačkim pohodom, otuđivanjem i uništavanjem službenih državnih materijala, udaranjem nevinih ljudi odnosno službenih osoba koji su zaduženi za provedbu izbora u BiH, članovi Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan, predsjednik Općinskog odbora SDA Stolac, Demir Mahmutćehajić, predsjednik Općinskog odbora SDP Stolac, te kandidat na njihovoj listi, Ahmet Ljubović izvršili su presedan u općini Stolac koji se nije dogodio u svijetu moderne demokracije.

HDZ BiH Stolac poziva građane da ne nasjedaju provokacijama propalih političkih ambicija, osobito da ne vjeruju glasinama koje dolaze iz krugova oko Salmira Kaplana i njegovih partnera, koji nedjeljni fijasko prebacuju na nevine ljude, čak i na svoje ugledne sunarodnjake.
Općinski odbor HDZ BiH Stolac postavlja pitanje svim odgovornim za sigurnosnu situaciju u Bosni i Hercegovini, jel moguće da se takve osobe slobodno kreću i gostuju na televizijskim kućama iznoseći nečuvene laži?

Općinski odbor HDZ BiH Stolac poziva Središnje izborno Povjerenstvo da u okviru svojih zakonskih ovlaštenja donese žurne mjere o datumu održavanja novih Izbora, te isključivanju iz izbornog procesa svih onih koji su nedjeljne izbore u Stocu prekinuli na najgrublji način.

Ponavljamo jos jednom, kako će Općinski odbor HDZ BiH Stolac poduzeti sve potrebne mjere da s nadležnim institucijama osigura uvjete za nesmetano održavanje demokratskih izbora u općini Stolac.