Skijališe na Risovcu vratilo stari sjaj, puno snijega i skijaša

Blidinje
...rekreativnog skijanja, donijeli su na Blidinju atmosferu kakva se dugo iščekivala.

Nakon prošlogodišnje katastrofalne sezone ova je krenula u potpuno drugačijem pravcu. Na samom ulasku u ski centar pun parking vozila registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Naravno, drago nam je da smo i ovo dočekali, posebno što su posljednji dani bili puni iščekivanja i pogleda u nebo, s obzirom da staza nije bila u potpunosti spremna za prvi dio siječnja. Kupujemo karte, po nešto nižim cijenama nego prošlih godina što je zasigurno za svaku pohvalu, te nakon dugo vremena idemo prema vrhu. A na vrhu odmah smo ostali pozitivno izenađeni, staza kakvu smo posljednji put imali prije dvije godine. Snijeg koji je padao zadnja dva dana stvorio je idealne uvjete, a pravovremenom reakcijom djelatnika ski centra, cijela staza bila je vrhunski pripremljena, piše Blidinje.net

Sve u svemu, jedan jako dobar vikend, a ono što slijedi u narednim tjednima vjerujemo da će potvrditi sve ovo navedeno. Meteorolozi su najavili hladnije vrijeme s vjerojatnim dodatnim padalinama, što će biti dovoljno za još nekoliko vrhunskih skijaških vikenda.