Zmija navratila po hranu u centar Širokog Brijega

zmija, Široki Brijeg
...što je "posjetila" jedan ugostiteljski objekt, ista sudbina je snašla i novu koja izgleda odlučila nešto "prigristi".

Naime, pedesetak metara dalje od prvog slučaja isti scenarij, gdje je zmija spriječena na ulaznim vratima drugog ugostiteljskog objekta.

"Uočila sam ju kako puže preko ovog našeg trga i ravno je išla prema meni, da mi je bilo svejedno baš i nije. Zapazila sam prijatelja te ga pozvala, odmah je dotrčao i kada ju je uočio dala sam mu metlu koja mi je bila pri ruci. Zmija je već bila pred vratima ali je on toj zmiji očitao lekciju i sada joj sigurno više neće na pamet pasti da tako puže među ljudima, zapravo neće više nikada ni puzati. Možda je mislila da ću joj sendvić napraviti, ali to ostaje nepoznanica." Prepričala nam je ovu dogodovštinu uposlenica fast food-a "Smile" dok smo slikali zmiju u centru Širokog Brijega.

S obzirom kako je ovo već drugi slučaj u kratkom razdoblju u samom centru, apelirali bi na nadležne institucije (ako postoje u ovog gradu) da se pozabave ovim problemom, kao što apeliramo na ostale građane i roditelje da malo više pripaze sebe, kao i na svoju djecu, jer sigurno ne bi nam bilo lijepo pisati kako nekoga ugrizla i zadala neke ozbiljne probleme.

 SirokiBrijeg.info