FOTO  U Širokom Brijegu održane Sportske igre Mladeži HDZ-a BiH

Mladež HDZ BiH, Široki Brijeg
...Mladeži HDZ BiH iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Kroz dva dana sudionici igara na sportskim terenima „Đulić" natjecali su se u malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu, šahu i boćanju.
Sportske igre Mladeži HDZ BiH svečano je otvorio Hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, koji je ujedno bio i visoki pokrovitelj ovog događaja. Predsjednik Čović istaknuo je kako ove igre promiču pozitivne vrijednosti te je izrazio nadu kako će iste postati tradicionalne. Pružio je podršku listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu, čiji su kandidati predvođeni nositeljem liste dr. Božom Ljubićem također nazočili ovom događaju, uz niz visokih stranačkih dužnosnika i nositelja zakonodavne i izvršne vlasti sa svih razina.
Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul poručio je kako su Sportske igre Mladeži HDZ-a BiH skup zajedništva mladih ljudi iz svih krajeva gdje živi hrvatski narod u BiH. „Na ovim igrama promičemo sport i zdrav život, ali najvažnija poruka ovog skupa je ta da su ovo prve igre koje su okupile Mladež iz svih naših krajeva i na to sam iznimno ponosan", istaknuo je Kožul.
Nakon završetka natjecanja u svim disciplinama najviše bodova imao je Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna, koji je stoga ukupni pobjednik ovih igara. Drugo mjesto osvojila je Mladež HDZ BiH iz Županije Posavske, a treće sudionici iz Hercegovačko - neretvanske županije. Pobjedničkim ekipama uručena su prigodna priznanja i nagrade.