Predstava u Širokom Brijegu za pomoć Marijani Lasić

Humanitarna akcija, Široki Brijeg

Posljednje dvije godine pojavila su se teška oštećenja organa vida, koji je značajno oslabio, te je stanje iz dana u dan sve lošije. Jedino je rješenje skupocjeni operativni zahvat u specijalnoj bolnici 'Sveti Vid' u Beogradu. Kompletno liječenje s operacijom stoji 20.000,00 KM, a oboljela 31 - godišnjakinja nema mogućnosti da osobno financira spasonosnu operaciju.

Tim povodom, Udruga dijabetičara u ZHŽ zajedno s HPD Čvrsnica, Udrugom Inicijativa i kino dvoranom Borak, pokrenuli su humanitarnu akciju te će u Širokom Brijegu organizirati izvođenje predstave 'Kokoš'. Predstavu će u četvrtak, 4. veljače u 19 sati, u kino dvorani 'Borak' izvesti Mali teatar iz Mostara, a sav prihod od ulaznica, koje će se prodavati po cijeni od 5 KM, bit će doniran u svrhu liječenja naše sugrađanke.
Ulaznice za predstavu možete preuzeti u Širokom Brijegu u caffe Galeriji, caffe Riva, caffe Flores i u Irish pubu Spancil Hill. Prodajna mjesta za Mostar jesu centar Helen Doron te info pult tržnog centra Mepas Mall.
Pomoć ovoj akciji možete ostvariti i pozivom na humanitarni broj 092 890 848, gdje ćete donacijom u iznosu od 2 KM, omogućiti hitni odlazak u Beograd i vratiti vid mladoj Marijani.
Svoju donaciju možete uplatiti i na broj žiroračuna Udruge dijabetičara: 3382202264994291 - te na taj način podržati ovu humanitarnu akciju.

Pokažimo da nam je stalo, te zajedno vratimo vid mladoj Marijani Lasić!


Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje!