Nova prometna nesreća na području Širokog Brijega u mjestu Knešpolje

prometna nezgoda, teška prometna nesreća, Knešpolje, Široki Brijeg
...koja je na sreću po dostupnim informacija prošla sa lakšim tjelesnim ozljedama vozačice osobnog vozila, a dok je vozilo marke Wolksvagen Polo pretrpilo veliku štetu.

Naime, osobno vozilo koje se kretalo navedenom prometnicom prema Mostaru, po priči očevidaca izgubilo je kontrolu na cesti te je nakon bezuspješnog manevra kroz zavoj završilo na krovu i zaustavilo se uz prometnicu suprotne prometne trake, a točan uzrok nesreće bit će poznat nakon uviđaja kojeg su obavili djelatnici PU Široki Brijeg.

Promet je nakratko bio zaustavljen, te su se stvorile i veće gužve, no uskoro se normalizirao regulacijom policijskih djelatnika i izmjeničnim prolaskom preko jedne prometne trake.

Sreća u nesreći je bila što nije vozilo iz suprotnog smijera naletilo, tako da se na sreću izbjegla veća tragedija. Nakon pregleda u Domu zdravlja Široki Brijeg, vozačica je na detaljniji pregled sa članom obitelji otišla u mostarsku bolnicu, te se nadamo se kako će sve biti u redu s njom, a dok je vozilo šlep službom prebačeno u PU Široki Brijeg.

Podsjetimo kako ova trasa cesta u zadnjih nekoliko mjeseci "odnijela" dva mlada života, kao i prouzročila brojne prometne nesreće, nevezano za vremenske uvjete, nego isključivo zbog ne prilagođene brzine od strane vozača.

sirokibrijeg.info