Nagradna igra: Darujemo ulaznice za glazbeno-scenski spektakl 'Lijepom našom' u Širokom Brijegu

lijepom našom, Široki Brijeg, lijepom našom, Široki Brijeg, nagradna igra

...emisije 'Lijepom našom - Mostovi kultura' u Širokom Brijegu kojoj smo medijski promotor. Da bi osvojili ulaznicu dovoljno je da na e-mail [email protected] pošaljete poruku s Vašim imenom i prezimenom.

U proteklih 18 godina od kada se snima glazbeno-scenski spektakl Hrvatske radiotelevizije 'Lijepom našom' po treći puta javno snimanje će se održati u Širokom Brijegu. Prvi puta javno snimanje emisije 'Lijepom našom' održano je 1997. godine ispred crkve na Širokom Brijegu što je bio i prvi izlazak i snimanje 'Lijepe naše' izvan Republike Hrvatske. Drugi puta snimanje emisije 'Lijepom našom' održano je 2004. godine na stadionu 'Pecara', a treći puta snimanje emisije 'Lijepom našom' održat će se u srijedu 2. prosinca s početkom u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani 'Pecara'.

Dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti na prodajnom mjestu na ulazu u dvoranu 'Pecara' u srijedu 2. prosinca u vremenu od 17 do 17.30 sati.

Cijena ulaznice je 5 KM. Ulaznice se mogu kupiti u hotelu 'Park', Turističkoj agenciji 'Miškić bus', Restoranu - Pizzerii 'Barrique', Caffe-u 'Pavo' u Kočerinu, Benzinskoj postaji 'Vaske benz' u Ljutom Docu i Benzinskoj postaji 'Miškić benz'. Na sami dan javnog snimanja (srijeda) 'Lijepom našom - Mostovi kultura' ulaznice se mogu kupiti na ulazu u dvoranu već od 17 sati.