Grad Široki Brijeg dodjelio javno priznanje Zdravku Mamiću

nogomet, Zdravko Mamić, Gospa Međugorje, Zdravko Mamić, Gabela, Zdravko Mamić, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, HNK Hajduk, Zdravko Mamić, NK Osijek, borna barišić, josip mišić, Zdravko Mamić, Dinamo, ljuti dolac, Zdravko Mamić, Široki Brijeg, Zdravko Mamić, priznanje, Zdravko Mamić
Ovom odlukom Hercegovačkoj franjevačkoj provinciji Uznesenja Blažene Djevice Marije sa sjedištem u Mostaru daje se na privremeno korištenje bez naknade zemljište-šuma zvana Grabovina ukupne površine 106.098 m². Odluku je obrazložio Andrija Kraljević šef odsjeka gospodarstva.

Usvojena je Odluka o davanju suglasnosti na opterećenje prava građenja. Ovom odlukom daje se suglasnost gospodarskom društvu 'Miškić-bus' d. o. o. Široki Brijeg kao nositelju prava građenja u svrhu izgradnje Gradskog autobusnog kolodvora može opteretiti pravo građenja kao posebno zemljišno-knjižno tijelo upisano u ZK ulošku kao 3050 k. o. Mokro u svrhu hipotekarnog osiguranja kod poslovne banke.

Većinom glasova vijećnika usvojena je Odluka o davanju suglasnosti za kreditno zaduženje JP 'Vodovod i kanalizacija' d. o. o. kojom se daje suglasnost JP 'Vodovod i kanalizacija' d. o. o. da se kreditno zaduži na iznos 400.000 KM, a u svrhu izgradnje vodovoda i kanalizacije na području gradskog naselja Njivice.

Usvojena je i Odluka o davanju suglasnosti za kreditno zaduženje JKP 'Čistoća' d. o. o. kod Intesa Sanpaolo bank BiH u iznosu 300.000 KM s kamatnom stopom 6 % s rokom povrata 7 godina.

Usvojena je Odluka o davanju suglasnosti za imenovanje Dragana Pavkovića za ravnatelja JU 'Coming'.

Usvojene su Odluke o dodjeli javnih priznanja Zlatna plaketa „Grb grada Širokog Brijega":
a) Glazbenoj školi Široki Brijeg
b) dr. sc. Milijanu Sesaru, profesoru na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu
c) dr. sc. Ivanu Gilji, liječniku i profesoru Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru
d) Zdravku Mamiću, nogometnom dužnosniku i izvršnom dopredsjedniku Građanskog nogometnog kluba 'Dinamo'

Usvojena je Odluka o utvrđivanju općeg interesa za proširenje školskog dvorišta područne škole u Mokrom na ukupnoj površini zemljišta 1.097 m². Odluku je obrazložio Vjekoslav Draškić pomoćnik gradonačelnika za imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar. Jednoglasno je usvojeno Rješenje o utvrđivanju prava vlasništva na građevinskom zemljištu
u korist Davida Topića sina Ivana iz Širokog Brijega površine 260 m²

abcportal.info